X
 
 

Анджелина Джоли проговори за развода си с Брад Пит

9888 0
 Анджелина Джоли проговори за развода си с Брад Пит
Снимка: Getty Images/Guliver
Актрисата Анджелина Джоли даде едно от редките си интервюта за Ентъртеймънт Тудей, в което говори за новия си бизнес, но също и за развода си с Брад Пит.

По въпроса за брака и развода с Брад Пати тя сподели, че нещата никога не са черно-бели, предаде БГНЕС.

Анджелина Джоли обмисля кандидатура за президент на САЩ

В интервю за BBC актрисата Анджелина Джоли, която е специален пратеник на Агенцията за бежанци на ООН и провежда активни кампании, обяв...

„Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим. Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, каза Анджелина.

Актрисата добави, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде само неин, но Брад се почувствал отхвърлен.

„Не се чувствах длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт", заключи Джоли.

Actualno.com

Етикети: