Анистън и Клуни полетяха заедно

8207
Анистън и Клуни полетяха заедно

Чаровната актриса Дженифър Анистън бе забелязана да се качва заедно с половинката си Джъстин Теру на борда на частния самолет на Джордж Клуни.

43-годишната звезда и гаджето й изглежда са в топли отношения с най-добрия приятел на бившия й съпруг. Настоящата приятелка на Клуни – Стейси също била в компанията, която отлетяла за неизвестна дестинация.

Клуни и Пит вечеряха по мъжки

Добрите приятели Джордж Клуни и Брад Пит решиха да оставят за една вечер красивите си половинки и се насладиха на вечеря "по мъжки" в и...

Актрисата от "Приятели" винаги се е опитвала да поддържа добри отношения с приятелите на бившия си съпруг Брад Пит. Но двамата са забелязани за първи път заедно едва няколко години след развода. Дали Клуни няма да заведе Анистън и Теру на приятна разходка с лодка в езерото Комо, Италия, където води повечето си близки приятели? Скоро стана ясно, че Клуни и Пит са си спретнали вечеря по мъжки и нищо чудно сексапилният Джордж да е поискал разрешение от Брад, за да прекара повече време с Анистън и новата й любов.


Редактор: Десислава Симова

 

Джордж Клуни води кучето си на спа и фризьор

Актьорът Джордж Клуни решил да поглези домашния си любимец, като го заведе на скъпи спа процедури, предаде БГНЕС. Звездата от "Спешно ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес