Анистън покани майката на Брад Пит на сватбата си

31225
Анистън покани майката на Брад Пит на сватбата си

Интересно! Явно Анджелина Джоли ще си намери още една причина да мрази бившата на бъдещия си съпруг. Оказва се, че холивудската актриса Дженифър Анистън е поканила майката на Брад Пит - Джейн, на сватбата си, съобщава британският таблоид "Сън".


Звездата останала близка с бившата си свекърва и решила, че няма да е справедливо да не я покани на церемонията, на която ще се врече във вярност на актьора Джъстин Теру. "Дженифър иска Джейн на сватбата си. Тя е по-близка с нея, отколкото със собствената си майка Нанси, и смята, че така е правилно", разкри запознат източник.

"Джейн е щастлива, че Дженифър откри щастието отново. В последните седем години тя винаги беше готова да я съветва по телефона и лично и да я подкрепя, така че не би пропуснала сватбата й за нищо на света", допълни източникът.

Анистън и Пит се разведоха през 2005 г., малко преди актьорът да обяви връзката си с Анджелина Джоли. Брад и Анджи се превърнаха в една от най-силните холивудски двойки, а Дженифър така и не успяваше да си намери мъж, докато не срещна колегата си Джъстин Теру.

Джен, която е сгодена за тъмнокосия актьор от август, поддържа добри отношения с Пит, но вероятно няма да го покани на сватбата си, защото смята, че присъствието му ще бъде разсейващо. Освен това, ако той доведе Анджелина и шестте им деца, разходите за храна ще нараснат главоломно, отбелязва не без сарказъм "Сън".

Очакваме само да разберем точната дата за дългоочакваната сватба.

Джен гордо размахва годежния си пръстен

Дженифър Анистън беше забелязана в Санта Фе, Ню Мексико с годеника си Джъстин Теру. Тя се намира там за снимките на филма "We are the M...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com