Дженифър Анистън не е определила дата за сватбата

5463
Дженифър Анистън не е определила дата за сватбата

Актрисата Дженифър Анистън отрече слуховете, че няколко пъти е била принудена да отлага сватбата с годеника си Джъстин Теру, като заяви, че все още не е определила дата за венчавката.

Бившата звезда от сериала "Приятели" се сгоди за Теру миналото лято, а според слуховете двамата са отлагали многократно плановете си да минат под венчило заради работните си ангажименти, проблеми във връзката и забавяне на ремонта на новото им имение в Бел Еър, Калифорния, където искаха да се състои церемонията, пише БГНЕС.

Анистън не е решила дали да кани майка си на сватбата

Дженифър Анистън все още не е решила със сигурност дали да покани майка си Нанси, с която е скарана, да присъства на сватбата й. 41-го...

Бъдещата булка обаче е категорична, че информациите са неверни, защото двамата са щастливи просто да се наслаждават на годежния си период, тъй като вече се чувстват съпруг и съпруга.

"Все още не сме определили никакви дати. Няма отложени сватби, няма спорове за това къде да се оженим. Искаме да го направим, когато настъпи идеалният момент, и не бързаме. И знаете ли, вече се чувстваме женени", заяви Анистън пред Асошиейтед прес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com