Един от "Ангелите на Чарли" празнува във Вегас

5717
Един от "Ангелите на Чарли" празнува във Вегас
Снимка: Getty Images

Актрисата Дрю Баримор се отдаде на разточителна почивка в Лас Вегас, след окончателния край на развода си с Уил Копелман.

Звездата от „Ангелите на Чарли“ официално си възвърна статута на необвързана в началото на месеца, което е по-малко от месец, след като документите бяха подписани. След което тя почти веднага замина за Лас Вегас.

Подробностите около развода на Баримор още не са разкрити, но тя каза, че каза, че ще направи всичко възможно това да не повлия на децата й, пише Radioone.

Полусестрата на Дрю Баримор бе открита мъртва

Полусестрата на холивудската звезда Дрю Баримор била намерена мъртва в колата си вчера, съобщава БГНЕС. Джесика Баримор, която също е ...

Дрю Баримор е американска актриса, филмов продуцент и режисьор. Тя е дъщеря на известната фамилия филмови актьори Джон Дрю Баримор и Джейд Баримор, американска актриса от унгарски произход. Започва кариерата си едва на 11-месечна възраст. От 2004 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

През 1978-ма дебютира в телевизията със „Suddenly Love”. На четири години снима и първия си филм за голям екран „Altered States" (1980). На седем тя вече е звезда в едно от най-гледаните заглавия през 80-те - „Извънземното“ (1982).

Две години по-късно се снима в „Подпалвачката” (1984) по Стивън Кинг. През 1989 играе при Алън Пакула в „See You in the Morning” с Джеф Бриджис и Фара Фосет.

„Отровната Айви“ (1992) има голям успех, а през 1994 г. се съюзява с каубойките Маделин Стоу, Анди Макдауъл и Мери Стюарт Мастерсън и всички стават „Лоши момичета”. 12 месеца по-късно се снима с Крис О’Донъл в „Луда любов”, същата година се снима при Джоуел Шумахер в „Батман завинаги” (1995).

Втората дъщеря на Дрю Баримор се роди, казва се Франки

39-годишната актриса Дрю Баримор и съпругът й Уил Копелман станаха родители за втори път вчера. "Щастливи сме да обявим, че сме горди ...

Между двата филма успява да се омъжи (през март 1994) и да се разведе (през февруари 1995) с Джеръми Томас. Уди Алън я кани във „Всеки казва обичам те“ (1996), следва участие в превърналия се в страхотен хит сред тийнейджърите „Писък” (1996).

Комедийната вълна при Дрю продължава със „Сватбеният певец” (1998), в който партнира на Адам Сандлър. Следват „Целуни ме” (1999) с Дейвид Аркет, „Ангелите на Чарли” (2000) и „Самопризнанията на един опасен ум” (2002), режисиран от Джордж Клуни.

Г-ца Баримор за втори път опитва семейния живот - този път с Том Грийн, но официалната им връзка продължава едва 11 месеца. Баримор продължава да работи усилено и през 2003 излиза „Ангелите на Чарли: Газ до дупка" с Луси Лиу и Камерън Диас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com