Глобяват Ролинг Стоунс заради дълъг концерт

7545
Глобяват Ролинг Стоунс заради дълъг концерт

Легендарната група Ролинг Стоунс може да плати глоба от 200 000 паунда заради концерта си в лондонската зала О2 Арена в неделя, който бил с 35 минути по-дълъг от разрешеното.

Рок ветераните сър Мик Джагър, Рони Ууд, Кийт Ричардс и Чарли Уотс изнесоха първия концерт от турнето си "50 and Counting", който трябвало да свърши в 22,30 ч. Те обаче не се съобразили с правилата и забавлявали с изпълненията си 20-хилядната публика чак до 23,05 ч. Поради това сега музикантите ще трябва да платят огромна глоба, предаде БГНЕС.

"Това означава голяма глоба, но момчетата просто си вършеха работата. Там нямаше портиер, който да размахва ключовете си и да казва: "Искам да си ходя вкъщи", заяви агентът на бандата Бърнард Дохърти пред таблоида "Сън".

Глобата едва ли ще разтревожи особено рокаджиите, тъй като се очаква да спечелят над 15 милиона паунда от петте концерта, които ще изнесат. Групата ще свири отново в зала О2 Арена в четвъртък, след което заминава за САЩ за концерти в Баркли Сентър в Ню Йорк на 8 декември и в Прюденшъл Сентър в Ню Джърси на 13 и 15 декември.

Редактор: Десислава Симова

Анатомия на балканския ритъм

За колко ли от "българските народни песни" сърбите твърдят, че са сръбски? Или пък гърците, че са гръцки? На Балканите приликите между...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес