Принц Уилям призна, че с Кейт „работят” за бебе

15320
Принц Уилям призна, че с Кейт „работят” за бебе

"Много искам да имам семейство и двамата с Катрин с нетърпение очакваме това да се случи в бъдеще", най-сетне сподели британският престолонаследник в интервю за ABC News във вторник вечерта, предаде сп. People.

Попитан дали има още нещо, което иска да сподели, той отговори с усмивка: "Няма да измъкнете нищо повече от мен. Устата ми е заключена".

Измина цяла година от сватбата на Кейт Мидълдън и принц Уилям и двойката за пръв път разкрива откровено желанието си да имат поколение.

Тези думи най-вероятно допълнително ще подхранят твърденията и слуховете, че скоро светът ще посрещне бъдещия британски престолонаследник. Световните медии публикуваха вече редица новини за евентуална бременност на Кейт, но изглежда съвсем скоро ще бъдем зарадвани с истински приятни вести.

Оказва се, че скоро дори майката на Кейт е споделила с приятелка, че дъщеря й и зет й вече "работят" за бебе и отрече слуховете, че съпругата на Уилям вече носи дете.

Кейт и Уилям с 200 подаръка

Общо 200 подаръка е получило младото кралско семейство на Великобритания – херцог и херцогиня Уилям и Кейт. По време на визитит...

Независимо кога точно двамата ще станат родители, вече е ясно, че какъвто и да е полът на първородното им дете, то ще наследи короната.

Още в края на миналата година 16-те страни от Британската общност, чиито държавен глава е кралица Елизабет II, одобриха промяната в правилата за наследниците на трона. Наскоро самата кралица потвърди, че вече първородното дете ще наследява короната, а не първото родено момче.

Именно това е причината Елизабет II да се превърне в обичаната кралица на Великобритания, просто баща й не е имал синове, които да носят тежката корона.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com