Разкраси се с ледена вода като Дженифър Анистън

7308
Разкраси се с ледена вода като Дженифър Анистън
Снимка: Getty Images/Guliver

Любимката от култовия сериал “Приятели" Дженифър Анистън окръгли 51 години, колкото и да не ни се вярва, но и до днес изглежда на не повече от 30. 

Искрящо лице

Красотата разбира се си има цена и понякога ключът към нея се крие в малки хитринки като ледената вода. Със съвсем обикновена купа със студена вода всеки ден актрисата все още успешно гони бръчките и дава блясък на кожата на лицето си. “Напълнете една купа с ледена вода и потопете лицето си в нея 25 пъти рано сутрин. Това е стар трик, който кара кожата ми да се събуди", призна наскоро пред Vogue Джен. Че е стар, стар е, защото и бабите ни могат да се подпишат под тази рецепта, която в ерата на постоянната топла вода в банята, като че ли е малко позабравена.  

Перфектна фигура

За да се погрижи за външния си вид Дженифър Анистън признава, че всеки ден става с 20 минути по-рано - време, в което сама си приготвя хапването, защото отдавна е обърнала гръб на джънк храните.  

Започва деня със прясно изцеден сок от целина. Още с отварянето на очите изпива един и прави пауза от 30 минути, след които вече може да се наслади на любимото кафе и закуска. Сокът от целина е много богат на витамин К, сваля стреса и помага за обмяната на веществата. 

Сияен грим

Дженифър Анистън дари един милион долара за борба срещу расизма

Американската актриса Дженифър Анистън дари един милион долара за борба с расизма. Звездата от „Приятели“ е превела парите...

През деня Джен почти не носи грим. Ограничава се със спирала, гланц за устни и понякога малко руж. Нищо повече. Тази тактика определено е запазила младостта на звездата за толкова дълго. 

Затова нейният №1 съвет към момичетата е - Не прекалявайте в нищо! Нито в количеството гримове, с които се разкрасяват, нито в количеството продукти, с които после отмивате кожата и се опитват да я поддържат. Колкото по-малко - по-добре и по възможност заложете на био продукти.

Блестяща коса

И не на последно място една от запазените марки на Дженифър Анистън е косата й. От близо три десетилетия, като че ли не сме я виждали с различна прическа. И точно там е нейната тайна за красива коса, която винаги е със здрав вид - просто не я подлага на много манипулации. Отказала се е от сешоара, редовното издухване, правене на къдрици и всякакви манипулации с горещ въздух. Не си позволява драстични промени и веднъж в седмицата използва маска за коса. Толкова е просто! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com