Росарио Доусън заряза Дани Бойл

25854
Росарио Доусън заряза Дани Бойл

33-годишната актриса Росарио Доусън от "Град на греха", която преди време сподели, че е силно влюбена в 56-годишния британски режисьор Дани Бойл, решила да прекрати "необещаващата" им връзка.

Близък приятел на режисьора на "Беднякът милионер" сподели пред в. "Сънди Телеграф": "Всичко свърши. Много е тъжно, но те винаги са били необещаваща двойка по много причини", съобщи БГНЕС.

Дани Бойл работи по филм за откриването на Олимпиадата

Режисьорът Дани Бойл се надява да разясни зрелищната си церемония по откриването на Олимпийските игри в Лондон в нов филм. В момента т...

Дани и Росарио започнаха връзката си, след като режисьорът избра американската красавица за филма си "Транс" миналата година.

Въпреки възрастовата им разлика от 23 години техни приятели твърдяха, че двамата много си подхождат и имат много общи неща. "Тя не е типичната егоистична холивудска актриса. Израснала е в краен квартал на Ню Йорк, а бащата на Дани е бил работник. Политически те са от едно тесто и предполагам, че не пречи, че Дани смята Росарио за много секси", разкри преди време близък източник до бившата двойка.

Преди време Росарио имаше връзка с актьора от "Сексът и градът" Джейсън Люис. Дани е известен с дискретността си относно личния си живот. Той има три деца от бившата си приятелка Гейл Стивънс, която често работи като кастинг директор на филмите му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com