Стоунс започнаха работа по нов албум

4550
Стоунс започнаха работа по нов албум

След месеци на спекулации във връзка с възможен нов диск и ново турне по повод 50-годишнината им членовете на Ролинг Стоунс започнаха работа в звукозаписно студио в Париж миналата седмица.

Мик Джагър дори написа съобщение в Туитър, в което казва, че групата мисли усилено в студиото. Рок легендите бяха в Ню Йорк през април за снимките на документален филм за HBO, който ще бъде показан през есента. Освен това членовете на групата се събраха през юли в Лондон, за да подкрепят изложба за 50-годишната им кариера.

Тогава Кийт Ричардс заяви, че групата ще се събере отново, за да обсъди нови записи, които да бъдат включени в нов албум, първия след "A Bigger Bang" от 2005 г. Говори се, че членовете на бандата подготвят и турне. През юли Мик Джагър заяви, че групата ще свири на живо през есента. "Определено ще ни видите заедно скоро. Забавно е да свирим отново заедно и изникнаха един куп спомени. Не мога да повярвам, че минаха 50 години. Със сигурност искаме да направим няколко концерта", увери тогава той.

Редактор: Калина Здравкова

Стоунс няма да се пенсионират

Британската рок банда Ролинг Стоунс отрече слуховете, че ще се оттегли от сцената догодина след края на фестивала Гластънбъри, на кой...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com