Сюзън Бойл записва дует с Елвис Пресли

29495
Сюзън Бойл записва дует с Елвис Пресли

Финалистката от конкурса "Великобритания търси талант" Сюзън Бойл ще запише дует с краля на рока Елвис Пресли в кавър на песента "Oh Come All Ye Faithful".

Бойл вече сбъдна част от мечтите си, качвайки се на една сцена със звезди като Илейн Пейдж и Дони Озмънд, след като стана известна с изпълнението си във "Великобритания търси талант". Сега шотландската певица ще изпълни още една своя дългогодишна амбиция, като пее със самия крал на рока Елвис Пресли.

Присила Пресли: Елвис винаги ще е единственият

Присила Пресли, бившата съпруга на краля на рока Елвис Пресли, сподели, че нито един мъж не може да се сравни с Краля. Въпреки че те с...

Тя ще издаде първия си коледен албум, наречен "Home For Christmas", точно за периода на празниците и обещава приятни изненади на почитателите си. Сюзън ще стане първият британски музикант, който записва дует с Елвис с кавър на известната коледна песен "Oh Come All Ye Faithful", съобщават светското списание "Пийпъл", цитирано от БГНЕС.

Бойл, която е ревностна почитателка на краля на рока, признава пред изданието, че за нея дуетът е сбъдната мечта. Певицата се присъединява към звезди като Селин Дион и Франк Синатра, които също записаха дует с покойния Елвис благодарение на чудесата на техниката.

"Израснах, слушайки Елвис и пеейки с него. Не мислех, че ще бъде възможно да запиша дует с него. Не е ли брилянтна технологията?", не крие радостта си певицата. Тя ще посвети песента си на баща си, който също бил голям почитател на Пресли. Коледният албум на Сюзън Бойл, който е пети в кариерата й, ще бъде издаден на 25 ноември.

 

35 г. от смъртта на Елвис

Почитателите на Елвис Пресли се стичат тази седмица в имението Грейсланд в град Мемфис, щата Тенеси, за да отбележат днес 35-та годиш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com