Тайните за млада кожа на Дженифър Анистън

24628
Тайните за млада кожа на Дженифър Анистън

Холивудската красавица Дженифър Анистън винаги изглежда ослепително, но се оказва, че зад този перфектен външен вид не стоят само скъпата козметика и марковите дрешки.

За да запази кожата си млада и гладка, 43-годишната актриса се бори с бръчките с помощта на евтиния и достъпен и за простосмъртните вазелин.

Аспиринът ни предпазва от рак на кожата

Оказва се, че приемането на болкоуспокояващи като аспирин може да предотврати развитието на рак на кожата, откриха датски изследователи...

Оказва се, че звездата си има ежедневен ритуал преди лягане – нанася вазелин върху кожата около очите си. Ако това е разковничето да изглеждаш зашеметяващо, и то без намесата на скалпел, то със сигурност си струва да се опита.

Актрисата, която стана популярна с ролята си в хитовия сериал „Приятели”, има и още един простичък трик за перфектна кожа. Всяка сутрин Джен пълни мивката си с вода и ледени кубчета и потапя лицето си в нея, за да стесни порите си и да намали подутината около очите.

„Дженифър не харесва дори мисълта за хирургическа намеса, тъй като не иска да изглежда изкуствено „опъната”. Има си 30-минутен ритуал за разкрасяване преди лягане и е много дисциплинирана, когато става въпрос за външния вид”, заяви запознат източник пред сп. Now.

Звездата, която се среща с Джъстин Теру, започва ежедневната си разкрасителна процедура с 10-минутна парна баня. След това Джен нанася почистващ продукт, тонер и овлажняващ крем. Следващите 10 минути са посветени на нежен масаж на лицето, който стимулира кожните клетки и поддържа стегнати лицевите мускули.

Джен кани Анджелина на обяд, Брад не я пуска

Бившата на Брад Пит Дженифър Анистън поканила бъдещата съпруга на актьора Анджелина Джоли на обяд. Брад обаче не разрешил."Не, не и пак...

Отдадена на каузата „млада кожа”, Дженифър след това нанася и витамин А, който оставя за още едни 10 минути върху лицето си, но нанася капсули от полезния витамин и върху лактите, където кожата също има нужда от грижа, за да не бъде напукаа и суха. Финалният завършек е най-простичък – малко вазелин около очите, за да запази кожата си млада и свежа.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com