Том Круз става рок звезда

14437
Том Круз става рок звезда
Актьорът сериозно се е заел с новата си роля и е започнал усилени уроци по пеене и китара.

Актьорът Том Круз стана известен най-вече с ролите си като екшън герой. Този път обаче той е решил да изненада своята публика, а и самия себе си с новото си превъплъщение. Круз ще изиграе ролята на Стейси Джакс - татуиран рокер, който боготвори твърдата музика и е готов да живее диво в стил "секс, наркотици и рокендрол" във филма "Rock of Ages".

Звездата признава, че това е нещо съвсем ново за него. Той приема своя герой като едно предизикателство, което само може да му помогне да израсне като актьор.

За да влезе изцяло в новото си амплоа на рок музикант Круз е започнал усилени уроци по китара. Той признава, че бунтарската визия и дух на героя  доста му допадат. "Той се чувства истински жив, само когато е на сцената и знае, че не му остава много време там", са думите на тайният агент от "Мисията невъзможна".

Най-трудно обаче се оказало пеенето. Актьорът споделя,че предпочита опасните каскади пред него: " Вече нямам глас след толкова часове пеене. Звуча като Доланд Дък. Вече не съм рок звезда".

Том Круз става Кърт Кобейн

Том Круз може да приеме сериозното предизвикателство да изиграе вокалиста на Нирвана Кърт Кобейн в новия филм на Клинт Истууд "Роди се ...

За ролята си в "Rock of Ages" Том Круз казва: "Стейси Джакс трябва да бъде реален. Не исках да имитирам старите рок звезди. Той трябва да бъде уникален. Ако аудиторията не успее веднага да усети неговото величие, то филмът няма да е интересен".

Наскоро актьорът засне фотосесия в стил "рокеднрол". С нея кинозвездата представя новия си имидж на рок звезда. Снимките са направени в хотел в Маями и дават доста ясна представа какво да очакваме от него в новата лента.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес