Том Круз заяви, че не е лош баща

26812
Том Круз заяви, че не е лош баща
Снимка: Getty Images / Guliver

По никакъв начин не съм отхвърлил Сури от живота ми – нито физически, нито емоционално, нито финансово, или по някакъв друг начин... Дори през времето, когато работех в чужбина и нямах възможност да се виждам директно със Сури, ние бяхме, и сме, изключително близки.

Това заявява Том Круз, който е приложил документи към иска си в размер на 50 млн. долара срещу издателите на американските таблоиди In Touch и Life&Style, с които опровергава писанията им от 2012 г., че е бил лош баща, пише сайтът Tmz.com.

Том Круз си търси жена

Том Круз официално си търси жена. Актьорът прибегнал до услугите на агенция за запознанства, свързана със Сциентоложката църква, и се н...

Отваряйки за пръв път дума за развода си с Кейти Холмс, Том Круз прави опит да се защити от написаното в тези издания, с което те подвеждат читателите, че е изоставил дъщеря си Сури след раздялата му с майка й през лятото на 2012 година.

Отвръщайки на удара на In Touch, чието заглавие гласеше: "Изоставена от татко", Том Круз привежда като доказателство за противното, многобройните имейли до Кейти Холмс през този период, с което иска да покаже присъствието си в живота на Сури.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес