Юън Макгрегър проговаря на български език

10365
Юън Макгрегър проговаря на български език

Юън Макгрегър произнася някои от репликите си на български език в най-новия видеоклип на NN Group, който ще се показва и в България.

Холивудският актьор информира широката общественост за това, че ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане променят името си на NN. Юън Макгрегър е лицето на медийната кампания по повод промяната на името и марката на бизнеса по застраховане, пенсионно осигуряване и управление на активи на ING. Шотландският актьор заснема посланието още на румънски, унгарски, чешки и гръцки език в страните, където се представя рекламният клип.

Юън Макгрегър взима почетна награда от кинофестивала в Сан Себастиан

Световноизвестният шотландски актьор Юън Макгрегър ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Сан Себастиан, Испания...

Медийната кампания с участието на звездата от "Междузвезди войни“, "Мулен Руж“ и "Трейнспотинг“ ще продължи четири седмици в България. За да предаде още по-експресивно посланието в рекламата, Юън Макгрегър добавя още едно "н“ към своето име. Така отсега нататък, както самият той казва, името му ще се изписва като Юънн Макгрегър.

За участието си в кампанията на NN Group холивудската звезда споделя: "Доволен съм от партньорството си с NN и мисля, че идеята за двойното "н“ в името е оригинален ход, който ще помогне повече хора да запомнят новото име по-лесно. Отнасям се с уважение към всички езици. Не съм предполагал, че е толкова трудно да се произнесе "застраховане и пенсионно осигуряване" на български, румънски, унгарски, чешки и гръцки.”

"Дългосрочното планиране на личните финанси е жизненоважно. Аз самият насърчавам своите четири деца да спестяват. Умението да управляваш личните си финанси, независимо колко просто изглежда, трябва да се усвои, за да остане за цял живот.” - добавя още актьорът.

Кампанията "За теб”

Пет пъти повече валежи е имало през тази година

До пет пъти повече валежи са паднали в някои месеци на тази година в сравнение с миналата, показва справка на сайта stringmeteo.com. На...

След представянето на новото име ще бъде осъществена кампания за популяризиране на бранда NN. Посланието в кампанията "За теб" е повече от мото. Това е обещание, което компанията поема към клиентите си, защото това, което е важно за тях, е важно и за NN. Някои от кадрите, които ще бъдат показани, са заснети в България. Любопитното е, че версиите на 45-секундния рекламен клип ще изглеждат различно за зрителите при всяко излъчване. Друг интересен факт е, че участниците в рекламната кампания не са актьори, а реални хора, живеещи в София, Будапеща и Атина (където е заснет клипът), които представят реални ситуации от своя живот.

В клипа ще бъдат включени различни житейски сцени, а посланието в него е, че успехите, радостите и трудните моменти в живота ни са истински значими и те трябва да получат нужното внимание, както и да бъдат споделяни.

"Клиентите на компанията ще продължат да бъдат в основата на всичко, което правим. Вярвам, че ще създадем силна и обичана марка NN, като предоставяме лесен достъп до професионални консултации във всички сфери на финансовото планиране и добавящи стойност животозастрахователни и пенсионноосигурителни решения.” - коментира Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com