50% отстъпка на подбрани заглавия предлага филмовият Черен петък в А1 Видеотека до 29 ноември

1614
50% отстъпка на подбрани заглавия предлага филмовият Черен петък в А1 Видеотека до 29 ноември
Снимка: A1

Филмовият Черен петък завладява абонатите на А1 Видеотека през този месец. До 29 ноември интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV ще предлага над 20 хитови заглавия с намаление от 50%. Колекцията включва двата филма от хорър поредицата с Емили Блънт „Нито звук“ и „Нито звук 2“, уникалната история на сър Елтън Джон, екранизирана във филма „Рокетмен“, приключенския екшън с Дуейн Джонсън – Скалата „Небостъргачът“ и много други хитови ленти. 

Тази Коледа А1 ще закръгля платените сметки през Моят А1 в полза на фондация „За доброто“

А1 започва коледна кампания в подкрепа на фондация „За доброто“ и проект „Светулка“ за преобразяване на материа...

Поредицата „Нито звук“, която зрителите могат да гледат в A1 Видеотека на половин цена през ноември, събира на едно място огромния актьорски талант на Емили Блънт с режисьорския нюх на Джон Кразински, за да създаде хорър изживяване като никое друго. Първият филм от поредицата ни посреща с опустошената и превзета от непобедими хищници Земя. Семейство Абът се борят за оцеляване в пустата градска джунгла на Ню Йорк - смъртоносен капан, обгърнат от пълна тишина. Шумът е лукс, който оцелелите не могат да си позволят, защото дори най-слабият звук привлича този нов тип нашественици, които са водени от една основна цел – унищожаването на човечеството. Историята се разгръща в два впечатляващи филма, които държат всеки зрител със затаен дъх до самия край.

Любителите на биографичните ленти ще могат да се насладят на „Рокетмен“ на 50% по-ниска цена с А1 Видеотека. Филмът представя невероятната човешка история на големия сър Елтън Джон. Лентата е базирана на най-обичаните песни на изпълнителя и разказва историята за това как момче от малък град се превръща в една от най-емблематичните фигури в поп културата.

Феновете на екшън жанра също няма да останат разочаровани – на тях филмовият Черен петък предлага „Небостъргачът“. Ръководителят на екипа за спасяване на заложници на ФБР и бивш военен Уил Сойер сега оценява сигурността на небостъргачи. По време на задача, която той изпълнява в Хонконг, Уил вижда как най-високата и според мнозина най-безопасна сграда в света внезапно пламва, а той е набеден за извършител. Уил трябва да намери отговорните, да изчисти името си и да спаси семейството си, което е в капан в горящото здание.

А1 представи успешен пример за внедряване на SAP S/4HANA на форума Winning Tomorrow!

Успешните практики при внедряването на SAP S/4HANA в подкрепа на дигиталната трансформация на Пощенска банка представиха експерти от А1...

Всички заглавия, които са част от филмовия Черен петък до 29 ноември, зрителите могат да наемат на специална цена от 2,49 лв., намалена от стандартната, която е 4,99 лв. Абонатите на А1 Xplore TV могат да наемат някое от тях, както и над 20 000 други заглавия, за 48 часа, през които да ги гледат неограничен брой пъти. Платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com