Актуално в Lidl: бюджетни идеи за устойчиви и стилни дрехи през лятото

1625
Актуално в Lidl: бюджетни идеи за устойчиви и стилни дрехи през лятото
Снимка: Lidl

От понеделник, 24 юли, във всички магазини на Lidl ще откриете различни предложения за дамите и мъжете – летни тениски, къси панталони, къси дънкови панталони, клинове и бермуди и други. Моделите са свежи и изчистени и с високо съдържание на памук, а цените започват от 7,99 лв. за тениски и къси панталонки и стигат до 22,99 лв. за мъжки бермуди в три цвята. Текстилните продукти са произведени от устойчиво отглеждан памук в Африка, като носят международно признатия стандарт „Cotton made in Africa“. Този сертификат гарантира, че купуването на такъв продукт подпомага опазването на природата в едни от най-бедните кътчета на планетата.

Също така от четвъртък, 27 юли, в Lidl може да откриете текстилни предложения под собствената им марка Crivit, при които качество, комфорт и функционалност се съчетават с отговорност към околната среда. Те носят логото Global Recycled Standard, като артикулите под този стандарт са произведени от рециклирана пластмаса, чийто произход е частично от морски и крайбрежни райони. Сертификатът е гаранция за проверено съдържание и спазването на строги социални и екологични критерии при производството.

Сред дрехите от рециклирана пластмаса отново ще има и за дамите и господата – различни цветове тениски, шорти, клинове, бюстиета и къси чорапи. Завършек на облеклото поставят спортните обувки на цена, чиято лицева част е от плетена дишаща материя, а стелката е с мемори пяна. Цените и тук са бюджетни – от 10,99 лв. за дамски и мъжки тениски, 16,99 лв. за бюстие, 19,99 лв. за клин и атрактивните 39,99 лв. за спортни обувки.

Освен Cotton made in Africa и Global Recycled Standard всички текстилни продукти, предлагани в Lidl, са със сертификат за качество Hohenstein. Стандартът от Немския институт е гарант за контрол на производството, безопасност на тъканите и точен размер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com