X
 
 

АПИ спря продажбата на едномесечни винетки

2015 0
photo of АПИ спря продажбата на едномесечни винетки
Снимка: МРРБ
Агенция „Пътна инфраструктура“, изпълнявайки закона, е спряла продажбата на винетки с едномесечно действие, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, предаде репортер на БГНЕС.

Министър Аврамова припомни, че по отлагането на тол системата за тежкотоварни автомобили над 3,5 тона е постигнат консенсус с представители на превозвачите, а промяната в закона ще бъде гледана днес на второ четене в Комисията по регионална политика, а до края на седмиците текстовете ще бъдат окончателно приети и в пленарна зала.

"Телетол" хвърли ръкавицата на Петя Аврамова за електронната винетка

Готови сме да представим продукт, който е технически съвместим със системата на електронното таксуване т.е. за електронната винетка. Го...

„Моето желание към всички вас е да не създаваме излишно напрежение за една седмица, в която браншът е информиран и знае, защото по негово искане отлагаме старта на тол системата, така че имаме период от една седмица, в който ще се купуват седмични винетки. Тези, които са купили месечни винетки с отложен старт, няма да имат проблеми. Те ще могат да ги използват“, увери Аврамова.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители