Банско прие нова стратегия за реклама

13799
Банско прие нова стратегия за реклама
Снимка: Actualno.com

Общинският съвет в Банско прие нова стратегия за рекламата. Целта е да се обнови, подмени и доразвие туристическо-информационната и рекламна инфраструктура в курорта, да се подобри визията на града като туристически център от национално и международно значение. Ще бъдат поставени съвременни мултимедийни рекламни и информационни съоръжения, които ще улесняват посетителите на курорта при търсенето на туристически обекти, предаде Стандарт нюз.

В подкрепа развитието на туризма и алпинизма в планинския град, бе взето решение за финансово подпомагане на сдружение за планинарство „Николай Проев", създадено в памет на загиналия в Хималаите алпинист от Банско. Ще се възстанови детско-юношеската школа по туризъм и алпинизъм в града. За тренировъчна база ще се използва изградения през 2013 година катерачески полигон в местността Пещерите. Ще се финансира и дейността на Алпийския спортен клуб на ветераните в Банско.

Банско е третата най-прозрачна община в България за 2014 г.

Община Банско е обявена за третата най-прозрачна община в България за 2014 г., съобщиха от пресцентъра на общината. На трето място сре...

Взе се решение „Спортно-развлекателен комплекс Банско" от АД да стане ЕАД. Дружеството променя статута си, за да бъде възстановена апортирана общинска земя в размер на 60 дка, която дълги години е била блокирана в неработещото дружество с общинско участие. „Земите в местността „Дурево блато" са били буквално подарени от община Банско на дружеството. овече от година и половина търсим правно издържано решение за освобождаването на общинския имот, който по някакъв късмет не е бил продаден през изминалите години от управителите на дружеството и съответно загубен за общината", заяви кметът Георги Икономов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com