Бареков: Искаме импийчмънт на Плевнелиев заради престъпления, извършени от него

34173
Бареков: Искаме импийчмънт на Плевнелиев заради престъпления, извършени от него
Снимка: БГНЕС

Искаме импийчмънт на Росен Плевнелиев заради престъпления, извършени от него по служба и заради извършена грандиозна фалшификация на изборите през 2011 година. Това каза председателят на ПП „България без цензура” Николай Бареков на Националната партийна конференция „Европейски хоризонти за България“ на ПП „България без цензура”.

Бареков написа манифест, Росен Петров го раздаде в парламента

Манифест, подписан от Николай Бареков, разпространиха тази сутрин в парламента Росен Петров и Румен Йончев. Документа получиха народни ...

Ние сме единствената политическа сила, която поставя въпроса за импийчмънт на държавния глава Росен Плевнелиев, заяви той.

„През 2013 година се случи аферата „Костинброд”. За мнозина журналисти това е аферата „Костинброд ” 1, а г-н Борисов говори за „Костинброд” 2. „Костинброд 1” се случи през 2011 година, когато беше избран Росен Плевнелиев. Искаме импийчмънт на Росен Плевнелиев заради престъпления , извършени от него по служба и заради извършена грандиозна фалшификация на изборите през 2011 година. В президентството има достоен представител – Маргарита Попова, която може да довърши мандата до изборите”, каза Бареков.

„Ако днес автоматически падне този парламент и отидем на избори през май, това означава , че човекът, който ще напечата бюлетините е Росен Плевнелиев. Два извода можем да направим - г-да от БСП , ДПС и ГЕРБ в парламента – ние ще кажем кога и кой, а решаващият глас ще бъде само и на Негово величество, българския народ”, заяви Бареков.

„Съюзът, който днес ще скрепим с нашите приятели, е дългосрочен. Днес, всички социолози, включително и тези, които са поръчкови, дават третата позиция на нашата формация. В следващите 90 дни ще се случват интересни неща. С нашето непрекъснато нарастване, 2 пъти е нараснал ръста на нашата политическа формация. Целта на предстоящите евроизбори е битка за първото място, битка за победа”, каза още Бареков.

Нека тази пролет да ви донесе най-приятното изживяване на 25 май вечерта, когато ще говорим като победители на изборите за европейски парламент.

Борисов пак атакува Бареков и настоя за избори 2 в 1

Бойко Борисов за пореден път атакува Николай Бареков и настоя за избори 2 в 1. Лидерът на ГЕРБ направи това на влизане в Народното събр...

„Има две основни задачи – да изберем хората, които заедно с мен оперативно ще изпълняват вашата воля в изпълнителния съвет. Имам готов списък с имената на тези хора. Взех решението за себе си, ще разчитам на вашата подкрепа”, каза Бареков.

„Втората задача е за включването на коалиционен съюз с 2 стари партии, свързани с родината и земята, с които работихме през последните месеци и стигнахме до извода, че заедно трябва да поемем предизвикателството за създаване на съюз, който да излекува раните от досегашното управление, да върне България на европейската карта, там където беше преди години”, каза още Бареков.

„Ситуацията в България днес е патова, в НС също. Малка група от българските граждани са разделени от огромна омраза – т. нар леви и т.нар десни. За първи път в българския парламент една извънпарламентарна партия държи ключа към съдбата на този върховен орган”, каза още Бареков.

След провала на ГЕРБ, дойде време за един истински център в българската политика. „Случиха се някои събития, които не трябва да подминаваме. На първо място присъединяването на двама експерти към нашата партия . Искам да приветствате с аплодисменти Светлин Танчев, както и нашия събрат г-н Росен Петров. Двамата предизвикаха политическите новини на 2014 година и платиха с цената на своето лично спокойствие”, заяви Бареков.

„Тези партии, които питат на какво основание ББЗ, ще реши тяхната съдба, трябва да знаят, че това НС беше заченато в грях, с едни фалшиви избори. ББЦ има много по-легитимна роля. След провала на ГЕРБ, дойде време за един истински център в българската политика”, каза още председателя на ББЦ.

Осман Октай: Русия ще смени КТБ като лице на интересите си

Ако няма външно наблюдение по сигнала срещу Цветан Василев, Делян Пеевски и Николай Бареков, не съм оптимист. Поздравявам „Протес...

Г-н Местан ме провокира вчера, че БСП и ДПС нямали нужда от гласовете на популистката партия ББЦ. Не знам, кой го кара да дърпа Бареков по опашката, но се обръщам към г-н Местан - не си правете илюзията, че гласовете за ББЦ ще бъдат гласове за българските управляващи, заяви Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com