Бащата на Октай опита да се запали

11572
Бащата на Октай опита да се запали

Бащата на Октай Енимехмедов, който нападна Ахмед Доган, се е залял с бензин и е опитал да се самозапали. Той се заканил, че ще изгори жив, но няма да допусне да третират сина му като престъпник. Драмата се разиграла около 2 часа снощи в бургаския квартал "Изгрев", където живее Хасан Енимехмедов, предаде Стандарт нюз.

Негови съседи се разбудили от силни крясъци "Октай е невинен, пуснете го". Хората наизскачали по нощници и заварили Хасан Енимехмедов да крещи от терасата си на третия етаж, облян в сълзи. "Залях се с бензин и ще се самозапаля", крещял той. Комшиите веднага повикали полиция. Униформените опитали да влязат в апартамента му, но Хасан не ги пуснал.

Местан: Ако обвиненията на Борисов бяха действителни, те отдавна щяха да са огласени

"Протестирам срещу опита ритуално да се злепостави един политик, които получи легитимност не само в България, но и в цяла Европа като а...

Наложило се полицаите да извикат колегите си от пожарната, които опънали стълба до третия етаж и стигнали до самоубиеца. В продължение на един час полицаи и пожарникари са водили преговори с бащата на Октай, за да го усмирят да не си драсне клечката. Инцидентът завършил с хепи енд и Хасан е откаран в отрезвителя, където е държан до сутринта, за да не посегне пак на живота си.  Докато униформените го отвеждали, мъжът продължавал да крещи, че ако не пуснат сина му Октай от ареста, ще се запали пред парламента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com