Беновска: Борисов е заплашен с изнасилване

61815
Беновска: Борисов е заплашен с изнасилване

Илиана Беновска, „Радио К2" съобщи: Сезирах ЕП и ЕК за корупция и мафиотска група между съдии от ВКС и адвокатско дружество „Андрей Делчев и партньори"-"Eurolex Bulgaria" ltd. Правя това, за съжаление, в навечерието на очаквания доклад за напредъка на България по мониторинга върху правосъдната система и вътрешния ред в България.

Задържахме всички "големи" престъпници в България: Алексей Петров, Брендо, братя Галеви ги изтървахме, знайни и незнайни герои са в затвора. Министър Цветанов, вероятно смятат, че всичко това ще доведе до сваляне на мониторинга, аз не мисля, че Европейската комисия са толкова глупави.

Гриша Ганчев го арестуваха , че той по телефона: „На едно дебело човече, с червени бузки ще му дам да разбере, ще му усуча червата около врата" - без да споменава името това се квалифицира, като заплаха към Красимир Стефанов, шефа на НАП.

Сега ще ви кажа нещо, което сигурно ще ви прозвучи като виц, но е самата истина. Слушам на едно публично място един разговор - за момента ще спестя кой го води. В него участват и две видни представителки на юридическата система в България. Една казва, извинявайте за това, което ще чуете, но го казвам точно както прозвуча, една казва: „Аз този, Бойко Борисов, много го харесвам и бих го..."- да кажа ли глагола какво- „ дори и той да не иска, дори и без негово съгласие бих му го направила!"
Трябва ли аз сега да сезирам НСС, че министър- председателя е заплашен с изнасилване? Това звучи толкова абсурдно, колкото и заплахата на Гриша Ганчев.

Борисов: Кокошките ги пренасят от двор в двор, значи може и реактора от "Белене"

Министър-председателят Бойко Борисов и президентът Росен Плевнелиев коментираха пред Илиана Беновска , „Радио К2” приорите...

Сигнализирах ЕК за мафиотска структура на бели якички между съдии от Върховния касационен съд на България и адвокатско дружество Андрей Делчев и партньори | Eurolex Bulgaria Ltd.

Ръководител на високопоставената корупционна мафиотска група е Андрей Делчев -член на Софийска адвокатска колегия ,арбитър в Международния Търговски Арбитражен съд - София, председател на Българската петролна и газова асоциация, член на Университетския съвет на Американския университет в България.

Андрей Делчев, в качеството си на Член на Университетския съвет на Американския университет в България, по незаконен начин се представя пред съда за наследник на апетитни сгради в центъра на София и на хиляди декари от най-скъпата земя в България, в курорта Банкя, родното място на премиера Бойко Борисов.

Адвокатското дружество на Делчев Eurolex Bulgaria Ltd очевидно плаща на съдии от Върховния касационен съд на България и по този начин печели съдебни дела . Чрез корупция в съда Делчев ограбва и Софийска община, и видни индустриалци на България, журналисти, обикновени хора. Водят се около 500 дела за обща стойност 100 милиона евро. Това е и страшно погазване на закона , защото Сдружение с нестопанска цел "Американски университет в България" дори няма право на търговска дейност по закон.

Беновска: Борисов, няма демокрация, щом се къса вестник в ефир!

Господин министър-председател, господин президент, народни представители, за пореден път Ви сезирам, че медиите на Делян Пеевски, финан...

Аз също попаднах в лапите на тази високопоставена съдебна мафия .През януари месец 2012 година Делчев ме заплаши, че ще вземе „Радио К2" . Делчев ме заплаши и че ще ми вземе дома, и ще остави семейството ми и трите ми деца на улицата.

За действията на Делчев и съдебната мафия във Върховния касационен съд на България информирах министъра на правосъдието и председател на Висшия съдебен съвет Диана Ковачева с писма N 94-00-069 от 31.01.2012 and N 94-I-18 от 21.02.2012 и председателя на Върховния касационен съд на България проф. Лазар Груев с писмо N 1103 от 31.01.2012 . Вече половин година никой от тях не предприе никакви действия.

ЕК да не свалят мониторинга, докато България, няма истинска съдебна реформа и реформа в МВР .В България симбиозата на властта и парите е на най- високо равнище и е недосегаема. Това се случва докато имаме мониторинг върху съда и МВР. Какво ли би станало , когато се махне мониторинга.

Сезирала съм и министър-председателят Бойко Борисов. Да видим как той лично се бори срещу корупцията в съда." - съобщи Илиана Беновска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com