Беновска към Цветанов: Незабавно ми повдигнете обвинение

18243
Беновска към Цветанов: Незабавно ми повдигнете обвинение

Политическият журналист и водещ в Радио К2 Илиана Беновска изпрати до Actualno.com официално писмо, адресирано до вицепремира Цветан Цветанов, в което го призовава да й предяви незабавни обвинения и да изложи факти, на базата на които отправя критиките си към медията.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Борисов, педофил не сте, дайте отчет за управлението си

Отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов, изпратено ни от Илиана Беновска, журналист, „Радио К2”. Публикува...

Искане за незабавно повдигане

от Цветан Цветанов

на обвинение

срещу мен, Илиана Беновска,

създател на обществено-политическото „Радио К2”

Беновска: Има ли доклад на ЦРУ за Борисов?

Журналистката и водеща на Радио К2 Илиана Беновска изпрати поредно писмо до посланик Джеймс Уорлик със запитване относно съществуването...

„Радио К2” попита публично министъра на вътрешните работи Цветанов : „Бюджетът на МВР е прекомерно висок. Резултатите в борбата  с престъпността на МВР е почти нулев. Чия е вината ? На „журналистите на мафията” или на ръководството на МВР?”

Вицето на Бойко Борисов си позволи да заяви, че след свидетелски показания /на учителката Иванка Славова Рашайкова / по делото „Октопод”, той няма да отговори на въпроса на „Радио К2”.

Аз, Илиана Беновска, изисквам незабавно министърът на вътрешните работи, вицепремиер и кадровик на ГЕРБ моментално да излезе с факти, че „Радио К2” е медия на мафията и му е попречила в борбата с престъпността и корупцията.

Министър Цветанов, не забравяйте, че точно „Радио К2” беше подкрепено от ЕС, от САЩ, от световните неправителствени и професионални организации, когато ефира на К2 за цели 4 години беше престъпно откраднато от един от придворните ви  медийни олигарси.

Ще видим дали ЕС ще подкрепи вас, господине.

Беновска пита Уорлик за Борисов и ЦРУ

Журналистката и водеща в Радио К2 Илиана Беновска изпрати официално запитване до посланик Джеймс Уорлик относно доклад на ЦРУ за Българ...

Министър Цветанов, чакам незабавно да оповестите публично фактите, които уличават мен и „Радио К2” в съдействие с „мафията” и ви пречи да се преборите с престъпността и корупцията .

Чакам незабавно да ми повдигнете и обвинение.

Благодаря.

Илиана Беновска, политически журналист 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com