Бисер Миланов живее без да плаща наем?

42780
Бисер Миланов живее без да плаща наем?
Снимка: БГНЕС

Скандалният Бисер Миланов – Петното се оказа в центъра на журналистическо разследване на bTV.

Разследването показва, че Миланов, заедно със своя съратник Йордан Бонев, е наел къща и живее там с около 15 души. Собственичката на къщата Анжелика Шварц е поискала Миланов да напусне имота, тъй като не е плащал наем след първите два месеца. Той отвърнал, че има финансови трудности, но жената поискала да се изнесе, за да даде къщата на други наематели. Адвокатите на г-жа Шварц изпратили нотариална покана до Йордан Бонев, който сключил договор за наема, че трябва да изплати дължимите наеми и да напусне къщата.

Бисер Миланов опита да участва в студентската дискусия за Закона на МВР, но не беше пуснат

Добре познатият през последните месеци Бисер Миланов, който е известен в публичното пространство Петното, е поискал да участва във вчер...

„В един момент му казах, че имам нужда от тези пари и ще го дам под наем на други. Той ми каза, че ще съжалявам”, разказва жената. Анжелика твърди, че заради заплахи през последните месеци тя и семейството ѝ живеят в чужбина.

„Не казва какво точно ще ми се случи, но ми казва да не се прибирам, защото може да остана тук завинаги. Да внимавам за семейството си. И „случки, които ще се случат" - това е любимият им израз”, спомня си жената.

При опит на екип на bTV да снима на мястото на събитието, Миланов посрещнал журналистите и им казал да махнат микрофоните и „Aбе, ти ли ще ми кажеш къде да ходя”. След това той е повикал полиция, която е отвела и журналистите, и „протестиращият” за даване на сведения, а след разпит Миланов и хората му са били освободени.

Анжелика Шварц е подала жалба в полицията, Миланов също – за клевета.

Петното опита да провокира мирния протест

Бисер Миланов-Петното заедно с двадесетина души от Национално движение „Свобода" опитаха да сътворят провокация в 126-ия ден на а...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com