Битият лидер от ГЕРБ: Нападнаха ме двама с маски, беше като във филмите!

4651
Битият лидер от ГЕРБ: Нападнаха ме двама с маски, беше като във филмите!
Видях бухалка, първият удар с нея успях да го избягна, но вторият ме уцели по главата, разказа Георги Лунджов

Нападнаха ме двама с маски с прорези на очите и устата, беше като във филмите, каза от болничното легло битият снощи лидер на ГЕРБ в община Симитли Георги Лунджов, предаде БГНЕС.

"Бяха двама, видях бухалка, първият удар с нея успях да го избягна, но вторият ме уцели по главата. След това ме налагаха с юмруци, не мога да кажа колко точно продължи всичко", каза за БГНЕС пострадалият. Той не пожела да коментира други факти около нападението. Каза само, че е обяснил всичко на компетентните органи, които очаква да си свършат работата.

Пребиха лидер на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ в Симитли Георги Лунджов е бил пребит снощи пред дома му. Инцидентът е станал около 18,30 часа, докато Лунджов ринел с...

Снощи към 18.30 часа 44-годишният лидер е нападнат докато ринел сняг пред дома си в село Железница, община Симитли. С линейка на филилиала на ЦСМП-Симитли пострадалият е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ. Раната на главата му е обработена, след което е разпитан от полицаите.

Към 22.30 часа снощи Лунджов е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград. Според дежурния лекар д-р Нешев, пострадалият е с леко комоцио и контузно-разкъсна рана над лявото ухо, няма опасност за живота му. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com