Близо 2­­­­00 предложения за 14 февруари в Lidl

1721
Близо 2­­­­00 предложения за 14 февруари в Lidl
Снимка: Lidl

Близо 100 предложения за влюбените и още толкова качествени вина могат да намерят празнуващите Св. Валентин и Трифон Зарезан от тази седмица в Lidl.  Независимо кой от двата празника отбелязват, потребителите могат да се подготвят още в седмицата преди 14 февруари бързо, лесно и удобно, като намерят всичко необходимо на достъпна цена и без компромис с качеството във всички 115-те магазина на веригата.

От вечните романтични класики за нея, като парфюм, нежно бельо, ароматни свещи, аксесоари и пролетна селекция от свежи цветя, до практични инструменти и принадлежности Parkside, които да се превърнат в идеален подарък за него - почитателите на празника на любовта могат да избират от близо 100 подходящи предложения в Lidl. Налични още от понеделник, 6 февруари, те са подбрани така, че да покрият широк спектър от предпочитания, но и да се вместят в ограниченията на всеки бюджет.

Освен предложенията от специалните страници “Романтичен жест” в брошурата на Lidl, по повод празника на любовта, потребителите на Lidl Plus ще откриват в приложението нов купон-изненада, наречен „Тайна Валентинка“. Всеки ден, между 6 и 12 февруари, той ще им носи до 27% отстъпка на тематични продукти, с които те, на свой ред, могат да изненадат любимия човек или да поглезят себе си.

За традиционалистите, които на 14 февруари ще изберат да почетат Трифон Зарезан, Lidl предлага близо 100 вида вино от различни сортове и региони. Сред тях има ароматни предложения от български изби, както и десетки вина от Италия, Франция, Южна Африка, Нова Зеландия, САЩ и др. Част от бизнес модела на Lidl е да поставя акцент върху собствените марки, което гарантира висок стандарт за качество, на който клиентите разчитат и получават на оптимална цена.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com