БСП бие отбой за връщането на стария режим на пушене

7676
БСП бие отбой за връщането на стария режим на пушене

Позицията на БСП относно връщането на стария режим на пушене в заведенията изглежда се е променила. Или поне това твърди здравният министър Таня Андреева, която даде интервю пред ТВ7.

Андреева и депутатът от БСП Мартин Захариев споделиха новите гледни точки на БСП. Според здравния министър вече действащ режим трудно може да се върне и затова тя щяла да защитава позицията да няма промяна. Първоначално обаче именно Андреева беше една от тези представители на БСП, които искаха промяна в режима на пушене.

Андреева: 15 000 лв. глоба за пушене в заведение

Трябва да има санкция от порядъка на 15 000 лв., затваряне на заведения и отнемане на лицензи още при първо нарушение на забраната за ...

Същевременно Мартин Захариев сподели, че наскоро е бил в Лондон и „там е било много приятно, след като в заведенията не се е пушело”.

"Атака" вече изпревари всички и внесе предложения за облекчаване на пълната забрана, но не е повдигала въпроса, откакто се изостри политическата криза. Маргарита Николова, която е сред вносителите на проекта на "Атака”, призна, че не знае как ще действа нейната партия, тъй като въпросът не е обсъждан на заседание на парламентарната група.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com