X
 
 

Чиновници от екоминистерството бяха привикани на разпит за кризата в Перник

1260 2
Чиновници от екоминистерството бяха привикани на разпит за кризата в Перник
Снимка: Screenshot
Чиновници от екоминистерството бяха привикани на разпит за водната криза в Перник. Повече от два часа и половина, заместник-министър Красимир Живков, който отговаря за водните ресурси, дава показания в Специализираната прокуратура, предаде Нова телевизия.

Пред разследващите обяснил, че две институции подават данни колко вода трябва за нуждите на Перник. Местното ВиК дружство заявявало количествата за питейно-битови цели, както и за промишлеността в региона.

Кюстендилска писателка с почетно признание от зам.-министър Красимир Живков

По повод днешния 22-ри март - Международния ден на водата, Българската асоциация на водата /БАВ/ представи най-впечатляващата...

От Националния институт по метеорология и хидрология пък подавали информация какви валежи се очаквали. Едва тогава Басейнова дирекция излизала с разчет и график колко вода ще се отпусне към града.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Starija hush 2 Starija hush преди 2 седмици Профил на трол?
    To4no v takav podoben kanal ne se udavih 1951 godina na 4 godini beh kogato po4naha da stoqt qzovira,sled tova ni izseliha v Pernik celoto selo Krapec se kaza6e.
  • Куче влачи диря няма 1 Куче влачи диря няма преди 2 седмици Профил на трол?
    Всичко е пушилка, хвърляне на димки или казано "Всичката пара в свирката" ! Ще го осъдят ли НенУ ? Може, когато цъфнат налъмите ! Малко театро, та на въдицата да се хванат балъците ! Боко си пази тлъстия задник - наредил на про-КУР-атурата да разиграят Перничани и да покаже, че ТОЙ действа .
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...