Д-р Георги Димов: Къде са защитниците на Закона за социалните услуги, когато се убиват български деца?

11597
Д-р Георги Димов: Къде са защитниците на Закона за социалните услуги, когато се убиват български деца?
Снимка: Actualno.com

Преди броени дни България бе разтърсена от поредното жестоко убийство на младо момиче. Макар че извършителят бе задържан бързо от органите на реда това престъпление отново отваря болезнените въпроси за проблемите в обществото ни, които стават все по-задълбочени и изглеждат все по-нерешими. Председателят на движение "Народна сила" д-р Георги Димов използва официалната си страница във фейсбук, за да публикува своята позиция във връзка със случилото се. Actualno.com публикува мнението му без редакторска намеса.

Тези дни бяхме свидетели на ужасяващото убийство от с. Галиче!

Причините са комплексни:

Първо: Унищожаването на здравото, християнско семейство, което е основна "болест" сред намаляващото българското население.

Свидетели сме на типичната "демократична клетка" в съвременното общество: разделени родители, самовъзпитаващо се младо момиче, което вероятно възприема света от социалните мрежи и телевизията!

Второ: Характерната социално-икономическа българска картина: заминал на гурбет родител (в случая бащата) изпраща пари за прехрана и разбира се - все по-нарастващата и безнаказана битова престъпност, бич за българското ежедневие!

Трето: Умишлено изострящият се проблем с малцинствата в българското общество. Тази тема стана особено актуална последните 30 години и би могла да доведе до ужасяващи последици, познати от човешката история! Днес презокеанските ни господари дори се мъчат да официализират етнически групи в подготвяната от тях нова конституция на България!

По статистически данни след около 20-30 год. ромското и турско население ще достигне броя на българите в собствената ни държава!

Сагрегирани, затворени, "обгрижвани" от чужди организации, партии и политици, тези групи от хора се ползват умишлено за "псевдопатриотични" и "антипатриотични" цели.

А те от своя страна, дори да носят материални стимули на компрадосрския ни политически елит, ще унищожат нашето общество, традиции, култура и накрая ще посеят кълновете на иредентизма!

Нека защитаваме здравото българско семейство, нашия дом, държава и да не забравяме, че всички, които живеем в България сме българи!

Това означава: един народ, едно минало и една история; еднакви права и най-вече равенство пред закона!

Защото НПО-секторът и политиците, които искат да отнемат децата от родителите и прокарват Закона за социалните услуги, не се вълнуват от безнаказаните убийства на българските деца!

Защото всички, които живеем в България сме българи и не бива да се оставяме да ни делят...

Защото сме един народ с хилядолетна история и култура!

А демографската криза е най-страшният проблем в историята на съвременна България!

Затова нека пазим децата, защото те са не само наше богатство, но и нашето бъдеще! Бъдещето на България!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com