Ден на прегръдката се провежда в икономическата гимназия в Смолян

45177
Ден на прегръдката се провежда в икономическата гимназия в Смолян
Снимка: Thinkstock

Ден на прегръдката се провежда днес в Професионалната гимназия по икономика „Карл Маркс” в Смолян. Това каза за Радио „Фокус” – Смолян Гергана Георгиева, педагогически съветник към училището.

По думите й с този ден се отбелязва Световният ден на толерантността, който е на 16 ноември, но тъй като бе в почивен ден, тази година в училището се провежда на 17 ноември. Георгиева каза още, че отбелязването на този ден вече се е превърнал в традиция за училището. Инициатори са ученическият съвет. Денят е започнал с почерпка с бонбони от зрелостниците на гимназията, които за последен път празнуват този ден.

Цялостен ремонт на обсерваторията на Рожен не е правен от 33 години

Цялостен ремонт на базата на Националната астрономическа обсерватория не е правен откакто обсерваторията е започнала да функционира офи...

По-различното тази година е, че учащите са прикрепили на ризите си нарисувани усмивки, а няколко ученици от 11 клас раздават на учениците и учителите послания за толерантност.

Традиционните хора, които се играят всеки ден във фоайето на училището също днес са посветени на Деня на толерантността. Изпълняват се музикалните желания на присъстващите. Георгиева допълни, че всички се включват много активно и спонтанно в отбелязването на този ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com