До 12° максимална температура днес

10176
До 12° максимална температура днес

Днес видимостта ще се подобрява в следобедните часове. Над останалата част от страната облачността ще е предимно значителна. В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър. Минимални температури между 0° и 5°, по Черноморието 6°-8°, максимални в повечето места между 7° и 12°. В София минимална около 1°, максимална около 8°.

Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи за Агенция "Фокус" Анна Дякова, дежурен синоптик. Над Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури 11° и 13°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала.

Слънчево в Западна България, в източните райони облачността ще остане значителна

В сутрешните часове в понеделник на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена. Минималните температури в повечето ме...

Температурата на морската вода е 13°-14°.
Над планините ще има разкъсана, след обяд значителна облачност. Вятърът ще е слаб до умерен от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 2°.

В сряда и четвъртък облачността ще е променлива, ще има слаби превалявания. В източните райони, на места северно от планините ще духа до умерен южен вятър. Температурите ще се повишат. В петък ще е облачно, на много места с валежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com