До края на септември: А1 ти подарява нов 5G смартфон към изгоден план

1624
До края на септември: А1 ти подарява нов 5G смартфон към изгоден план
Снимка: A1

В наши дни всеки интернет потребител желае да разполага с удобен достъп до глобалната мрежа, независимо къде се намира в страната. А когато мобилният му план предлага това на отлична цена, сърфирането в мрежата става още по-приятно. Със сигурност са добре дошли и неограничените минути за разговори – за случаите, в които няколко секунди по телефона заместват половин час чат. Всички любители на новите технологии и мобилната комуникация е добре да знаят, че през този месец А1 България подарява нов 5G смартфон Samsung Galaxy A13 5G за всеки, който премине към намаления с 50% през първите си месеци план Unlimited 39,99

Така те ще могат да сърфират в мрежата на компанията 5G ULTRA лесно и удобно.

Повече свобода

По 20 лева месечна такса ще плаща през първите три месеца от 2-годишния си договор всеки потребител, който до 30 септември избере плана Unlimited 39,99, посочват от телекома. Неограничените минути и мегабайти ще предоставят възможност за свободно общуване чрез гласова услуга, както и неограничено сърфиране с гигабитови скорости в мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA. След изтичане на промоционалния период, месечната такса за потребителя ще бъде стандартната тарифа на плана от 39,99 лева до края на абонамента.

Освен това, потребителите ще разполагат с нов 5G смартфон от водещ производител без да е необходимо допълнително заплащане за устройството. Samsung Galaxy A13 5G има 90-херцов дисплей и 50-мегапикселовата основна камера и икономичен и мощен  процесор Mediatek Dimensity 700.

Единственото условие, за да се сдобиете с него, е да сключите договор до 30 септември и да изберете специалния намален план Unlimited. Неограничените минути и мегабайти на максимална скорост, включени в него, са важна част от потребителското преживяване. В същото време клиентите разполагат и с възможност за допълнителна персонализация с включените в плана свободни позиции за дигитални услуги.

Сред тях са интерактивната телевизия на А1 – Xplore TV GO, набиращата все по-голяма популярност стрийминг платформа HBO Max, музикалната платформа Deezer, спорт с MAX Sport Plus и Diema Xtra, както и новинарските приложения Капитал Pro и Мениджър. Освен тях потребителите могат да се възползват от услуги като дигиталния портфейл A1 Wallet, „Интернет защита“ от А1, както и ред други.

Пълните условия за използване са публикувани на сайта на компанията.

5G UTLRA – мрежата от ново поколение

Комбинацията от план на промоционална цена с неограничени минути и мегабайти, нов 5G смартфон и дигитални услуги със сигурност дава много възможности, но ключова за тях е качествената мрежа. 5G ULTRA от А1 предлага високи скорости, достигащи до над 1500 Mbps при сваляне. Това позволява на потребителите да зареждат уебстраници мигновено, а когато отворят стрийминг платформа, гледането на видеа ще е с отлични качество и стабилност.

А1 развива своята мрежа с постоянни инвестиции, за да достигне до повече потребители. 5G ULTRA вече покрива над 240 населени места и основните курорти в страната, което дава възможност на клиентите на компанията да се наслаждават на сърфирането в мрежата, възползвайки се от невероятните преимущества на 5G.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com