Екип по време на криза: От хоум офис до реални статуетки

2029
Екип по време на криза: От хоум офис до реални статуетки
Снимка: Теленор

Тази година ни показа на практика как всичко може да се промени само за ден и въпреки това бизнесът у нас продължи да се развива и да търси начини, с които да се справя с предизвикателствата, които се появиха. Минахме на хоум офис от вчера за днес, събитията започнаха да се провеждат онлайн с професионализъм, който говори за дългогодишен опит, а компаниите бързо промениха начина, по който възприемат кампаниите и комуникацията си с публиките. И не само извън компаниите, но и вътрешната комуникация се трансформира и придоби различен вид.

Като говорим за трансформация, Теленор е една от компаниите, която доказа, че този процес не успя да ги разклати и напротив, те бяха сред онези, които плавно се нагодиха към новото нормално.

Теленор свързва децата с Дядо Коледа във видео обаждания чрез часовниците MyKi

Теленор дава шанс на децата с часовници MyKi да надникнат в домашната работилница на Дядо Коледа чрез видео разговор. Всеки ден до 23 ...

За да не говорим наизуст, за последните няколко месеца компанията получи общо 10 HR отличия, включително това за “Лидерство по време на криза”, с която бе награден главният изпълнителен директор на компанията Джейсън Кинг, по време на ежегодните награди “Мистър и Мисис Икономика”. От изложението Career Show телекомът грабна завидните шест награди, две от които сребърни в категориите „Най-добър работодател – телекомуникации“ и „Стратегия за управление на кризи“.

„Теленор България е лидер в сектора по отношение на инвестициите в технологии и иновации, както и на професионалното и личностно развитие на служителите и правенето на отговорен бизнес”, казва в интервю Галина Чулева, която е главен директор „Хора и култура“ в Теленор.

 

Как компания с такъв обем се справя?

Компанията винаги е полагала усилия за комуникацията със служителите си, за които общата цел се оказва от изключителна важност. Това се вижда и от видеото, с което телекомът се представи на Career Show, в което служителите припознават успеха в доволния краен потребител. Именно тази е и причината екипът на Теленор да бъде многократно признаван във всички области на бизнеса и управлението. Част от това признание са двете златни отличия в категориите „Стратегия за толерантност и приобщаване“ от Career Show. И пак от там бронзовите отличия за мобилното приложение за дигитализация на вътрешните процеси и новини Digital Office и стажантската програма Hub by Telenor. Успехът на тези кампании е отново потвърден и на наградите Employer of Choice Awards 2020, където компанията е отличена в категория „Технологии и оптимизации в управлението на човешките ресурси“ за платформата Digital Office.

Теленор предлага избрани смартфони в комплект със смарт гривни или безжични колонки

Избрани смартфони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от оператора в комплект с умни устройства, на атрактивни цени. Сред устрой...

Много компании организират стажантски програми, но това, което прави впечатление при Теленор, е средата. Един от най-значимите проекти на телекома е устойчивата във времето програма Open Mind, насочена към хората с увреждания, а целта ѝ е да ги приобщи и да подпомогне кариерното им развитие както с възможността да продължат пътя си в компанията, така и шанса успешно да се реализират на предизвикателния пазар на труда, вече придобили самочувствие в собствените си възможности.

Развитието на служителите не спира до тук. Успеваемостта на служителите от другата стажантска програма Hub by Telenor е доказателство за това, че Теленор инвестира в служителите си от самото начало и да подготвя успешни специалисти, които впоследствие реализира в различни отдели.

Веднъж попаднал в компанията, развитието на служителя никога не приключва, защото Теленор непрестанно се грижи за талантливите си кадри, предлагайки им допълнителна квалификация в програмата Telenor Educational Grants. Само за първите седем месеца на тази година компанията е инвестирала в над 7000 обучителни часа в различни присъствени и онлайн обучения. А всеки служител има неограничен достъп до над 16 хил. курса в онлайн платформата за обучения LinkedIn Learning.

 

Място, на което искаш да останеш

Теленор предлага Huawei Mate 40 Pro в силно ограничени количества

Теленор предлага най-новия флагман на Huawei Mate 40 Pro. Ограничени бройки от модела ще бъдат достъпни в търговската мрежа на оператор...

Казват, че добрият специалист се задържа на място, което освен базисните му нужди и възможността за развитие, предлага и нещо повече - мисия, обща идея, кауза. Ако съдим по социалната ангажираност на Теленор, и то отвъд корпоративната такава, можем да съдим, че тяхната стратегия е точно такава.

За последната година служителите на компанията организират ежегодно дарение на кръв, дарение за над 50 деца в неравностойно положение за първия учебен ден и се включват в маратона Run2Gether, насочен към хората с увреждания.

Няма как да не се съгласим, виждайки как дори в година като сегашната, един екип успява да прави добро и да остане фокусиран върху добре свършената работа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com