Газова бутилка гръмна в Айтос, има ранени

18205
Газова бутилка гръмна в Айтос, има ранени
Снимка: Thinkstock

Газова бутилка се е взривила в Айтос. При инцидента са пострадали петима или шестима души - според различните източници броят им е различен.

Вчера около 20.00 ч. в Районно управление „Полиция” – Айтос е получено съобщение за инцидент с газова бутилка, възникнал в сервиз за монтаж и н на айтоската улица „Тодор Мангъров”, собственост на 54 годишния мъж от Айтос.

Турнири по борба за деца в Айтос и Сливен

Турнири за деца предстоят в събота, 18 октомври. Залата на градския стадион в Айтос ще посрещне състезанието за подготвителни групи, д...

Установено е, че в сервиза 30 годишен мъж с инициали И.К. от Айтос е извършвал ремонт на собствения си лек автомобил „Ауди А 8”, с бургаска регистрация. По време на ремонтните действия се възпламенила газовата бутилка и възникнал пожар. Огънят е потушен от 30-годишния мъж като в резултат на взривната вълна газовата бутилка се възпламенява. Пострадали са пет лица, приятели на И.К., които били в сервиза по време на ремонта, твърдят от МВР.

Потърпевшите получили леки изгаряния в областта на ръцете и лицата, но са без опасност за живота, прегледани са и освободени за домашно лечение. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Айтос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com