ГЕРБ-ерът Аврамов получил 100 бона подкуп

6119
ГЕРБ-ерът Аврамов получил 100 бона подкуп

Депутатът Димитър Аврамов е получил общо около 100 хиляди лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя.

Свалят имунитета на арестуван депутат от ГЕРБ

Днес се очаква от прокуратурата да поискат от НС свалянето на депутатския имунитет на Димитър Аврамов. 35-годишният депутат от ГЕРБ Ди...

Това е установило разследването, съобщиха от МВР. Част от парите са открити в дома му. Съвместните действия са проведени под ръководството на Софийска градска прокуратура, във връзка с досъдебно производство, образувано по чл. 304б от НК – търговия с влияние.

В момент на предаване на парична сума в размер на 50 хиляди лева в Монтана са задържани трима мъже - 34-годишните К.Г. и Б.Б., и 35-годишния Димитър Аврамов. Установено е, че Димитър Аврамов – народен представител от 41-во Народно събрание - е получил общо около 100 хиляди лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя. Част от парите са открити в дома му. Лицата са задържани с полицейска заповед за 24 часа.

Работата по случая продължава с извършване на процесуално-следствени действия под ръководството на Софийска градска прокуратура.

Редактор: Петър Проданов

Срещу задържания ГЕРБ-ер има сериозни доказателства

Задържан е за 24 часа депутатът Димитър Аврамов при заварено тежко престъпление. Това каза пред БНР градският прокурор на София Ник...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com