Готови ли сте за голямото почистване след ремонта?

19208
Готови ли сте за голямото почистване след ремонта?

Лятото е сезонът на отпуските и почивките, но и време за освежаване на дома. С настъпването на есента вероятно идва и краят на дългия ремонт в жилището ви.  Вече нямате търпение да се насладите на обновения интериор, но остава още една недотам приятна задача – почистването.

Навсякъде е покрито с мръсотия и дори въздухът, който дишате, е прашен. Иска ви се, ако може по някакъв магически начин, да дезинфекцирате всичко.

Ако сте в тази ситуация и се чудите как да свършите работата по най-ефективния начин без да влагате много време и усилия,  прочетете материала докрай, защото имаме добро предложение за вас.

За всички нелеки задачи по привеждането на дома в ред след ремонта може да ви помогне един единствен уред – комплексната системата за цялостно почистване на Zepter – Tuttoluxo 6SB.

Ние сме това, което пием!

Помним още от предмета по биология в училище, че 2/3 от човешкото тяло е съставено от вода. И по-точно, количеството вода в тялото на с...

Как работи?

Системата за почистване на Zepter има множество функции. Една от най-ценните за след ремонта, е тази за почистване и дезинфекциране с пара. Парата е най-мощното и естествено средство за почистване, защото унищожава всички микроби и прахови частици и достига до всеки ъгъл, без да е необходима употребата на опасни химически препарати.

Другото, което ще ви е от особена полза, за да се справите с наслоилата се прах, това е почистването с помощта на воден филтър. С него се изсмукват дори и най-малките, невидими частици, косми, власинки. Освен за изчистване на всякакви сухи повърхности, уредът е предназначен и за почистване на мокри плоскости, като се справя отлично с разлятите течности.  

Матракът и дивана пък почистете като пуснете едновременно парата и прахосмукачката. Комбинацията на тези две функции унищожава и премахва в дълбочина всички микроби и микроорганизми и дезинфекцира напълно, като предпазва от развитието на астма, алергии и конюктивити. 

За да съхраним младостта си, трябва да се храним здравословно

За да запазим красотата и младостта си, изразходваме много средства за козметика и процедури против стареене, въпреки факта, че можем с...

Едно от най-трудоемките и неприятни неща при голямото почистване на дома е грижата за пердетата и най-вече откачането и закачането им от корниза, което може да коства доста време, енергия и нерви. Затова всяка домакиня би се зарадвала на функцията на Tuttoluxo 6SB да  изглади пердетата, като унищожи микробите и неприятните миризми - докато са на самия прозорец. 

След като се погрижите за пердетата, може да се захванете с освежаване на дрехите си. Все пак и те са поели доста прах при ремонтните работи. Дезинфекцирайте ги като ги изгладите професионално с пара - на дъската за гладене или директно, както са окачени на закачалката. 

А докато почиствате и виждате как домът ви става все по-приятен, Tuttoluxo 6SB неусетно е изпълнил още една задача – пречистил е въздуха и е премахнал неприятните миризми. Освен това е възстановил влажността на сухия въздух и така се е погрижил и за добрия вид на кожата и косата ви.

Както сами се убедихте, системата за почистване на Zepter ще улесни в най-голяма степен работата ви по голямото почистване след ремонта.

Офис терапия

Схваща ли ви се вратът от непрестанното взиране в монитора, час след час, ден след ден? Ами гърбът – боли ли ви от цялото това се...

Освен това ще свършите всичко с удоволствие, тъй като уредът е безшумен, маневрен, лесно се почиства (не е необходимо да се използват торбички за прахосмукачка, а само се изплаква контейнера и водния филтър), а неговият модерен и красив дизайн отлично би се вписал и в най-елегантния интериор.

Използването на Tuttoluxo 6SB спестява до 50% от времето, което отделяте за чистене, и до 70% от времето за гладене.  Вече няма да е нужно да харчите за почистващи препарати на химическа основа и торбички за прах за традиционните прахосмукачи. Може спокойно да се откажете и от химическото чистене за дрехи.

Екологичен и безвреден, Tuttoluxo 6SB осигурява идеална защита срещу астма и алергии и по-здравословна среда у дома.

Научете повече за ефективното почистване и поддържането на здравословна среда у дома на сайта на ZEPTER в България, в шоурума на компанията на бул. „Тодор Александров” 28 в София, или на телефон: 02 988 44 58.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com