Игрите с Варненския и Неврокопския митрополит са заради митрополит Николай, каза скандален отец

22882
Игрите с Варненския и Неврокопския митрополит са заради митрополит Николай, каза скандален отец
Снимка: БГНЕС

Неофит стана партриарх заради машинации, заради пари. Още утре ще искам оставката му заради нечестния избор, заяви пред bTV скандалният епископ Игнатий. Именно той е най-яростният защитник на тезата, че Варненският митрополит Кирил е убит и то по поръчка на митрополит Николай.

Досега не е избран митрополит в Русе, откъдето е патриархът, защото се планираше тази есен да се направи църковен събор, където да се вземе решение да падне възрастовата граница за патриарх, да се оттегли Неофит по здравословни причини и да се върне в като русенски митрополит. А Пловдивският митрополит Николай да стане патриарх, разкри Божият човек.

Искат църковен съд за дядо Николай заради костницата в Батак

Членовете на културно-историческо дружество "Будител-Батак" поискаха с отворено писмо до патриарх Неофит, Николай Пловдивски да бъде из...

Тази постъпка около избора на Неврокопски митрополит, която те направиха последните дни и особено снощи показва тяхното лицемерие. Патриархът с месеци лобираше за митрополит Йоан за Варненската митрополия и когато не беше избран техният човек, патриархът с цялата си наглост излезе и каза: „Аз съм доволен", каза още епископ Игнатий.

Трябва да се определи фирма, която да управлява църковните имоти. Имотите на цялата църква се оценяват между 4 и 6 милиарда, което означава, че може да кандидатства за голям кредит и да развиете бизнес. Тази фирма ще е на митрополит Николай. Зад него стоят големи олигарси - братя Диневи, Гергов и др., които го подкрепят за патриарх, разкри Игнатий.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com