Интелигентна чистота

14508
Интелигентна чистота

Пиенето на 8 чаши вода дневно не само подобрява метаболизма, но и предотвратява различни заболявания. Това намалява риска от развитие на злокачествен тумор например с 50%! 

Водопроводните тръби и химичните процеси, през които водата преминава, оставят в нея утаечни частици. В дългосрочен план те са вредни за здравето. Поглъщането на най-малките количества замърсители (бензин, флуориди, лекарства, пестициди, олово...) чрез питейната вода обаче има опасни последици за здравето ни и може да доведе до сериозни заболявания.

Кухненските шедьоври на Zepter завоюваха престижната награда „KitchenInnovation of the year 2014"

Революционната Смарт линия в Кухненските Шедьоври на Zepter, завоюва престижната награда „KitchenInnovation of the year® 2014...

Edel Wasser на Zepter е интелигентна филтрираща система с 5 степени, която е направена така, че да защити здравето ни. Тя осигурява постоянен източник на чиста вода вкъщи, директно от крана на чешмата! При това - без разходи за електричество, тъй като е безжична.

Системата е сертифицирана и тествана от Световната асоциация за качество на водата (в съответствие със стандарти NSF/ANSI 42,53 и 58).

Edel Wasser изчиства водата от микроби и замърсявания като използва метода на обратната осмоза. Пет филтъра отстраняват утайките, намаляват съдържанието на хлор, премахват неприятните миризми и подобряват вкуса. Това прави водата подходяща дори за бебета.

Освен че не заема почти никакво място, Edel Wasser щади околната среда. Пресметната в бутилки минерална вода, инвестицията се изплаща за по-малко от година.

Включете се в 11-то издание на конкурса ArtZept на Zepter International

За 11-та поредна година Zepter  International  обявява началото на Международния награден конкурс за млади таланти от целия с...

С пречистената от уреда вода може да се измиват плодове и зеленчуци и да се поливат цветята, да се готви (и храната да е по-здравословна), да се мият съдовете или да се глади (и да не оставят след от варовик). Edel Wasser може да се използва и в уредите за овлажняване на въздуха, които са на почит сред семействата с бебета.

Инженерите на Zepter се намерили интелигентен начин да пречистваме сами водата, която използваме. Резултатът е красив уред, който може да се постави на видно място в кухнята или на рецепцията в офиса, но не това е най-важното. Остава гаранцията за качество и чистота на живот, която получаваме с всички продукти с марката Zepter.

Edel Wasser можете да намерите в шоурума на “Цептер-България” на бул. “Тодор Александров” 28 в София или чрез консултантите на Zepter в цялата страна. Монтажът е безплатен за цялата страна.

 

Zepter International обяви победителите от международния фестивал ARTZEPT 2013 „Хранене със стил”

Темата на 10-ия международен конкурс за дизайн Artzept 2013 „Прибори и сервирно плато за риба и морски дарове”, доказа, че ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com