X
 
 

Използва ли Десислава Радева положението си, за да кара НСО да нарушава закона? (ВИДЕО)

7150 4
photo of Използва ли Десислава Радева положението си, за да кара НСО да нарушава закона? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Пореден скандал заради действия на служители на НСО и с предполагаемото участие на съпругата на президента Десислава Радева се разрази с помощта на социалната мрежа Facebook. Ситуацията е онагледена с видеоклип, а твърдението на автора на клипа е, че Радева се е възползала от положението си за частна работа – да отиде да си вземе рокля.

Според Богдан Асенов, който е автор на клипа, колата на НСО с Радева е влязла по столичния бул. "Фритьоф Нансен" в насрещното движение – от бул. "Васил Левски". Със собствените си очи видях г-жа Радева да слиза от колата и да отива до ателие за рокли, закле се Асенов пред Нова телевизия. По думите му, Радева идвала многократно до въпросното ателие: "Сигурно ѝ е трябвала рокля за някое пътуване".

В личния си профил във Facebook Радева написа, че изобщо не била в колата. Естествено, че не сте в колата – вие слязохте и отидохте в магазина, възмути се Асенов, който обеща да си сложи главата "ей там отсреща", ако това не е вярно. На неговите кадри обаче Радева не се вижда, но там има жена-охранител от НСО и това изглежда косвено доказателство, че съпругата на президента всъщност лъже. Асенов обаче призна, че не е видял как си е тръгнала президентшата, като предположи, че е възможно магазинът да има втори вход. Асенов добави, че дошъл някакъв началник на НСО и накрая полицаи и охранители си стиснали ръцете и си тръгнали.

Иначе Радева написа във Facebook следното: "Днес в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”...

Нека е ясно - колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моя случай. И... това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

Бивш служител на НСО за спряна от службата линейка: Като няма звуков сигнал, няма спешен случай (ВИДЕО)

"Липсата на звуков сигнал означава, че в линейката няма животозастрашаваща ситуация. Когато един човек е професионалист той не може да ...

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил... Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой..."

От НСО излязоха с официално съобщение за случая, като уточниха, че правят проверка. "Ако в хода на проверката бъдат установени неправомерни действия от страна на служители на НСО, спрямо тях ще бъдат предприети всички предвидени в закона мерки. Законите трябва да се спазват от всички. Служителите на НСО не правят изключение", обещават от НСО.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Полицая си върши работата........А дали всеки пръцко полицай му е всчко наред по автомобила.Например има ли винетка,аптечка,пожарогасител с валиден стикер че е годен и още и още това са малкото неща.Но щом има карта всичко е позволено.Попадал съм на такива случаи и започваме да спорим и започва едно звънене.......и така........без крайййй
 • Анонимен 2 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Нашата първа селска мадама си е селска пръчка...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Н к да от мен да
  : 0 !
 • Анонимен. 1 Анонимен. преди 11 месеца Профил на трол?
  Няма такава наглост и арогантство от страна на тази кобила Радева.Това са комунистическите съпруги.Коя е тя и от какво я пазят тази.Гадост.