Използвайте заобиколен път при км 67 на АМ Тракия, съветва МВР

20384
Използвайте заобиколен път при км 67 на АМ Тракия, съветва МВР
Снимка: БГНЕС

За избягване на образуването на тапи в района на километър 67 на автомагистрала „Тракия” на територията на област Пазарджик се препоръчва водачите да ползват алтернативен маршрут, който започва от пътен възел „Мирово” и преминава през градовете Костенец, Белово, Септември, Пазарджик и Пловдив. Това пред за Радио „Фокус”- Пазарджик говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

В този район на магистралата край Пазарджик продължават ремонтите на виадукта и е въведено ограничение, с което движението се отклонява в едната лента. Това води до затруднения в движението в определени моменти.

Задръстването по АМ "Тракия" вече е 20-километрово

Опашката от автомобили на магистрала "Тракия" в посока Бургас вече е 20 км. Причини за задръстването са лошото време и ремонтите, по-р...

„Очаква се в следващите дни заради по-натоварения трафик да се получават тапи. Затова съветваме водачите особено на товарни автомобили, както и пътуващите с леки автомобили, които не бързат, да ползват предложения обходен маршрут. Включването отново към автомагистралата може да стане освен след Пловдив, също и при пътен възел „Церово” край Пазарджик”, добави Мирослав Стоянов.

По-рано днес движението при км 70 на автомагистрала "Хемус", посока Варна, временно беше пуснато по лявата лента заради катастрофа. Движението беше възстановено бързо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com