„Живеем в „умни” времена: умни са не само телефоните, но и съдовете за готвене”

38196
„Живеем в „умни” времена: умни са не само телефоните, но и съдовете за готвене”

Полина Ал-Битар, Генерален мениджър на  ”Цептер-България”: "Живеем в „умни” времена: умни са не само телефоните, но и съдовете за готвене”

- Как българският потребител приема вашите продукти?

Правилното хранене зависи не само от това каква храна консумираме, а и от това как я приготвяме и съхраняваме. На неправилния начин на приготвяне на храната се дължат затлъстяването, диабетът, хипертонията, сърдечно-съдовите и раковите заболявания. За съжаление, 22% от децата в България между 6 и 19 години са затлъстели, а над 30% са с наднормено тегло, като този процент непрекъснато се увеличава. За все повече домакинства у нас това е не само статистика, а реалност, която ги кара да променят старите си навици... Все повече домакинства в България приемат здравословния начин на живот не като модерно понятие, а като необходимост.  Домакинствата, които не притежават уред или продукт на Zepter, са единици...Марката стана известна с кухненските си съдове и технологията за здравословно приготвяне на храна без вода, мазнина и сол. Днес работим в още 4 направления: медицински уреди, системи за пречистване на водата и въздуха, грижа за кожата, и луксозни изделия. Към всички тях хората в България проявяват все по-голям интерес. 

Първите „смарт” съдове за готвене вече и у нас

Първите smart уреди за готвене в света вече се предлагат и на българския пазар. Те са на Zepter International. Разработката им отнема н...

- Какво се търси най-много в България?

От медицинските ни уреди традиционно силен интерес има към уреда ни за светлинна терапия BIOPTRON, а от продуктите за пречистване на вода - Edel Wasser. Той изчиства водата от микроби и замърсявания, отстранява утайките, намалява съдържанието на хлор, премахва неприятните миризми и подобрява вкуса. Подходящ е дори за бебета. Работи без електричество и щади околната среда. Инвестицията в него се изплаща за по-малко от година.

Силен интерес има и към вакуумиращата ни система Vacsy® – тя удължава годността на хранителните продукти до пет пъти и позволява да готвите за цяла седмица напред без риск от разваляне на храната или влошаване на вкуса й.

Все повече семейства търсят уреда ни за пречистване на въздуха Therapy Air Ion. Той се състои от 5 различни филтъра и йонизатор и помага при лечението на астма и алергии.

Zepter доби световна известност със своите съдове за готвене. От тях най-популярен в България е съдът с вместимост 5, 6 литра от етажната ни система.

Tuttoluxo 6S - мощен, тих и стилен

През последното десетилетие се забеляза значително увеличение в развитието на алергии, заболявания на дихателната система, астма, рак н...

Наскоро представихме и първите „смарт” съдове за готвене в света. Разработката им отнема над 2 години и милиони инвестиции. Smart системата се състои от три части: съд за готвене с дигитален радио термоиндикатор, дигитален радио индукционен котлон и дистанционно с аларма. Те са непрестанно в радио връзка помежду си, така че да спестят 50% от времето за готвене, 70% от използваната енергия и 50% от храната. Очакваме към тях да има доста голям интерес именно поради това. Досега отсъствието ни от кухнята докато готвим беше немислимо. С новите ни „смарт” уреди може да излезете от дома си докато готвите – саморегулиращият се уред ще приготви храната, ще се изключи и ще я запази в естественото й, здравословно състояние. С новата мултифункционална система на Zepter можете да вземете децата от училище, да отидете на йога, да се видите на кафе с приятели, да посетите съседите, да се насладите на разходка в парка.

- Къде може да се видят тези „умни” съдове?  Как може да се закупят?

В шоурума ни на бул. „Тодор Александров” No 28 в София. Умните съдове може да се закупят чрез търговските ни консултанти в цялата страна или директно от офиса ни в столицата.

Уредите може да се закупят на разсрочено плащане от 3 месеца до 6 години, чрез кредит от BNP PariBas, UniCredit Consumer Finance или TBI Credit. Преди около месец-два направихме и едно партньорство с Пощенска банка, благодарение на което продуктите на Zepter може да се купуват чрез разсрочено плащане директно от пост терминал. Ако уредите се плащат чрез Zepter схема, плащането е безлихвено, клиентите получават продуктите, когато ги изплатят. Ако се плащат чрез кредитна схема, получават продуктите си още на следващия ден.

- Ще продължите ли да предлагате старата си етажна система?

Tuttoluxo 6S - мощен, тих и стилен

През последното десетилетие се забеляза значително увеличение в развитието на алергии, заболявания на дихателната система, астма, рак н...

Старите ни «кухненски шедьоври» вече са продадени. Имаме дори клиенти, които очакват доставката им от чужбина – в склада в България няма останало нищо от тях. Старата линия съдове вече не се произвежда...Живеем в умни времена – умни са не само телефоните и колите ни. А и начинът, по който приготвяме храната си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com