Как да декорираме дома си в пъстрата магията на празника Великден?

2689
Как да декорираме дома си в пъстрата магията на празника Великден?
Снимка: Envato

Пролет е! Многобройни птиченца ведро чуруликат, зеленина обагря клонки и тревички, а слънчевите лъчи радостно ни радват със своите топли галещи ласки - прекрасната априлска атмосфера само ни напомни защо толкова много чакахме идването на точно този сезон от годината. И както всяка пролет, тази също ще  приветства един от най-големите християнски празници, а именно посрещането на Великден. Но как точно да превърнем дома си в една истинска пролетна приказка по случай отбелязването на тези светли дни?

Малките детайли преди големия празник

Как да превърнем седмичния шопинг в удоволствие?

Времето навън ни радва с все повече слънчеви лъчи. Излизаме от офиса и усещаме свежия аромат на пролет. И някъде там между желанието да...

За да събудим истинското великденско настроение в нашия дом, първо трябва да започнем от онези малки елементи в интериора ни, който най-лесно можем да подменим или да предекорираме. Тук даваме няколко идеи за тематични салфетки около трапезата или пък празнични кърпи за домакинските ни съдове - все детайли от нашата уютна домашна обстановка, които често ни се налага да използваме през по-голямото време на деня. По този начин можем само леко да загатнем както на нашите гости, така и на нашия дом, че вече се подготвяме подобаващо за идването на Великден, и започваме с нужната подготовка именно от тези малки, но симпатични детайли.

Дните около Великден

Ако остават само няколко дни до настъпването на Възкресението Христово, вече може да започнем с малко по-мащабната декорация на нашия дом. Това означава, че спокойно можем да поставяме различни тематични орнаменти навсякъде из дома ни - кошнички за яйца, декоративни гирлянди, изкуствена пролетна тревичка, порцеланови фигурки - все така свежи великденски украси, с които да превърнем дома си в една истинска пролетна приказка. Сега в дните около Великден тематична и креативна празнична декорация за нашия дом можем да открием в магазините на Lidl. Там ни очакват декоративни кошнички в три разновидности, които могат спокойно да заемат централно място в домашната ни украса по случай така чакания от цялото семейство християнски празник. Клиентите на веригата също така могат да открият и подходящи кърпи за домакински уреди, тематични празнични салфетки, покривки за маса и още куп други предложения, с които да се събуди празничното великденско настроение във всеки един дом.

По време на празника

Lidl дава възможност за работа на украински граждани с временен статут на закрила в страната

Lidl дава възможност за работа на всички украински граждани, получили временен статут на закрила в страната. Компанията отваря за тях с...

И когато сме се събрали със семейството и приятелите си около празничната трапезата, и настъпи времето за отбелязването на Великден, декорацията в нашия дом може да бъде допълнена и от още един важен елемент при честването на всеки един празник, а именно поставянето на празничната покривка. Да положим празничен текстил на масата, върху която ще вкусваме апетитни ястия и ще опитваме от любимите си великденски напитки, винаги доставя едно истинско щастие и наслада на всеки един наш събеседник около масата, с който имаме удоволствието да сме заедно покрай отбелязването на този светъл семеен празник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com