Как да направим почивката през лятото още по-вълнуваща и приятна?

996
Как да направим почивката през лятото още по-вълнуваща и приятна?
Снимка: Lidl

С традиционните почивки и екскурзии можем да отбележим почти всеки един прекрасен летен сезон. Но кои са другите развлекателни и забавни похвати, с които можем да направим почивните си дни още по-вълнуващи и приятни? Нека да разберем.

Практично и забавно движение в града

Седем талантливи студенти влизат в Lidl като стажанти

Седем студенти, сред които талант в логистиката и лекоатлет, са новите стажанти в Lidl. Те идват от различни университети в България, В...

По време на нашата вълнуваща екскурзия забелязваме, че в списъка си имаме твърде много красиви забележителности, които искаме задължително да разгледаме, но нямаме така нужното за тяхното пълноценно посещение време. Как можем лесно и практично да изпълним тази важна задача? Няма как в ежедневието си да не обърнем внимание на множеството електрически скутери, които преминават покрай нас във всевъзможни посоки. Тяхната удобна градска мобилност, лесното паркиране и възможността за бързо изпълнение на всички задачи, заради които ги използваме, правят тези малки и практични превозни средства истинско и незаменимо удобство.

Не трябва да забравяме и малките компактни размери на електрическия скутер, които ни дават възможността да се придвижваме до различни точки на града бързо, лесно и повече от практично. Така например, ако сме на почивка в даден град и искаме да посетим няколко важни забележителности в него, то спокойно можем да си наемем някой електрически скутер и да направим нашата екскурзия повече от забавна и ползотворна.

Сега с мобилното приложение Lidl Plus и неговия партньор в секция "Партньори" - електрическите скутери Hobo, можем да използваме страхотни отстъпки за първоначален наем. В периода 01.07 - 31.07 Lidl Plus ни дава 60% отстъпка от такса отключване, както и 10 лв. безплатен кредит при използването им. .

Единственото, което трябва да направим, за да се възползваме от това намаление, е да въведем своя код за отстъпки в мобилното приложение на Hobo, който можем да открием отново в секцията "Партньори" на Lidl Plus. Така ще можем бързо, лесно и с мисъл за природата да се придвижваме до различни локации из града, като същевременно можем да спестим и от разходи за транспорт, които сме предвидили да похарчим за нещо друго.

Lidl предлага 25 вида бира собствени марки за лятото

Лятото в Lidl продължава с пълна сила. Към различните грил предложения, веригата предлага богат избор от 25 вида бира от собствените си...

Да научим или усъвършенстваме още един чужд език

Ако сме предвидили почивката ни да включва и посещение в някоя чужда държава, то може да открием едно истинско удобство и забавление в това да практикуваме свободно чуждия език за съответната страна. Комуникацията ни по време на екскурзията може да протече лесно и достъпно, като вероятността да си прекараме повече от развлекателно, благодарение на знанията ни по чужд език, е доста голяма - само си представете какво добро впечатление ще направим на местните жители, при които сме избрали да летуваме, когато се опитваме да им заговорим симпатично на техния език. Така можем получим още по-голямо гостоприемство от тяхна страна и да се потопим в битието и същността на избраната за забавни приключения от нас държава. Тук трябва само да допълним, че благодарение на мобилното приложение Lidl Plus, може да получим и до 20% отстъпки за езикови училища "Интелект", където чрез различни курсове за начинаещи или напреднали можем да развием широко своите чужди езикови умения. За да успеем да използваме даденото намаление, единственото което трябва да направим, е да въведем кода за отстъпки от приложението Lidl Plus в сайта на езикови училища "Интелект".

Това бяха нашите кратки предложения, с които можем да разнообразим с доза развлекателност и познавателност нашата прекрасна лятна екскурзия. Летният сезон е вече пред нас, така че не трябва да губим ценно време в задръствания или “грешки в превода”, а да се насладим заслужено и приятно на предстоящите летни дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com