Как да открием практичното разпределение на семейния бюджет по случай настъпването на пролетта?

794
Как да открием практичното разпределение на семейния бюджет по случай настъпването на пролетта?
Снимка: Envato

Със задаващите се все по-топли и слънчеви дни е хубаво да направим едно “пролетно почистване” на семейния бюджет и да преорганизираме финансовите си постъпления към нуждите на настъпващия свеж и цъфтящ сезон. Тук с вас ще разгледаме няколко идеи за това как да направим посрещането на пролетта по-практично и удачно в чисто финансов аспект.  

По време на зимния сезон голяма част от нашите парични средства бяха насочени към плащането на битовите ни сметки за отопление, които съпътстват почти всеки един студен етап от годината. Сега, с изпращането на този период, може да пренасочим, например, част от необходимите ни средства за отопление към реализирането на определен ремонт в нашия дом, който е възможен единствено и само при топло и хубаво време - боядисване и освежаване на стени, реконструкция на покрив, поставяне на топлоизолация и т.н. - все инвестиции, при които следващият зимен сезон може да се окаже по пестелив и икономичен за нашия джоб, спрямо предишния такъв.  

Подготви се за Великден с Lidl

Подготовката за великденските празници, от трапезата до декорацията на дома, започна в Lidl. Клиентите на веригата в цялата страна мога...

Освен в пренасочването на средства към превръщането на нашия дом в енергоспестяващ обект, добър вариант е и част от паричните ни средства да бъдат заделени и спестени за непредвидими ситуации - просто, за да имаме някакъв вид спокойствие, че имаме такъв тип предназначени средства.  

Следващата стъпка, с която можем да посрещнем пролетта добре подготвени, в чисто финансов план, е да следим за възможни отстъпки и намаления за нужните ни хранителни продукти. По този начин можем успешно да спестяваме определени суми в нашия семеен бюджет, които после отново да пренасочим към други изискващи цели или нужди. Ето например, в периода 14 март - 10 април можем да открием над 60 висококачественни продукта с до 50% отстъпка в магазините на Lidl в допълнение на седмичните промоции. Те са маркирани с познатата “Lidl цена” и включват едни от най-масовите и атрактивни предложения за родния потребител - стоки за трапезата и домакинството. Пазарувайки в периода можем лесно и бързо да открием любимите си продукти на изгодни цени, като същевременно планираме разходите и облекчаваме бюджета си.  

С настъпването на пролетта е хубаво да помислим и за предстоящите отпуски, с които разполагаме, за да успеем да открием най-изгодните и подходящи оферти за тях. Колкото по-рано успеем да организираме не само почивните си дни, но и разходите си по тях, толкова повече имаме възможност отделените средства за тези удоволствия да ни излязат на повече от спестяващи цени. Така също ще успеем да планираме паричните си средства напред във времето, което е още един добър знак, че можем правилно да управляваме финансите си. 

Това бяха нашите кратки предложения за това как да приветстваме по най-практичния и удобен начин всички финансови изисквания на пролетта и нейните специфични нужди.

Lidl сваля цените на над 60 продукта

В периода 14 март - 10 април Lidl сваля цените на над 60 висококачествени продукта от асортимента на веригата с до 50%, в допълнение на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com