Къде няма да има вода днес в София

8660
Къде няма да има вода днес в София
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Славков” Център район „Триадица”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никола Славков”, ул. „Порто Лагос”, ул. „Адриана Будевска” и ул. „Орфано”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Адриана Будевска” и ул. „Орфано”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Парашутист” село Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 14.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар войвода”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Перуника”, ул. „Канала”, ул. „Еделвайс”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Христо Ботев” ъгъла с ул. „Чавдар войвода”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Хаджи Димитър” с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: село Казичене местност Видните. НПЗ „Казичене”, бензиностанция „Шел”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Кои райони на София остават днес без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Спортист” кв. „Требич”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Михаил Маринов”, ул. „Погледец”, ул. „Янко Забунов”, ул. „Грудово”, ул. „Равнец”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Спортист” ъгъла с ул. „Любимец”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Георг Вашингтон” Център район „Възраждане”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Георг Вашингтон” от ул. „Цар Симеон” до ул. „Екзарх Йосиф”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Цар Симеон” ъгъла с ул. „Георг Вашингтон”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с направа на връзка между два улични водопровода на ул. „Антон Павлович Чехов” жк. „Изток”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Самоков” №4, №6, №8, №10, ул. „Тинтява” №5-7 и №12, ул. „Антон Павлович Чехов” №58А, ул. „Д-р Любен Русев” №28-30. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Антон Павлович Чехов” №58А. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com