Лидл България стартира видеопоредица „Предизвикателства за герои“

7900
Лидл България стартира видеопоредица „Предизвикателства за герои“
Снимка: Lidl

Лидл България стартира нова видео поредица „Предизвикателства за герои“. В YouTube канала на компанията феновете на българския волейбол ще могат да проследят серия любопитни видеа, които разкриват част от тайните зад успеха на любими родни волейболни звезди, но също така и на бъдещите надежди на този спорт.  

Lidl подкрепя българския волейбол, като вярва в таланта и в силата на спортния дух - основни мотиватори на младите хора все повече да припознават спорта като важна част от живота си. Lidl партнира с българските волейболисти, защото иска да допринесе за по-качествен и пълноценен начин на живот, важна част от който са именно спортът и активното ежедневие.  

„Постиженията на българските спортисти винаги са повод за национална гордост. Знаем, че успехът се постига с постоянство и отдаденост. Ние вярваме, че всеки, който се развива, го прави с малки, но сигурни стъпки и има свои малки тайни, които му дават увереност по пътя към успеха. С видео поредицата искаме да разкрием непозната досега страна на нашите волейболисти и част от тези тайни, които стоят зад големите им успехи“, сподели Борислав Хлебников, мениджър отдел „Маркетинг“ в Лидл България.  

Първото от видеата ще разкаже за капитана на мъжкия национален отбор по волейбол - Цветан Соколов, и някои от местата по света, където се е чувствал страхотно. Каква хитринка ще могат феновете да „откраднат“ от Елица Василева – капитана на женския национален отбор по волейбол, и кои са изгряващите млади таланти в поредицата, ще научат от епизодите в YouTube канала на Lidl, които ще излизат всяка седмица. 

За четвърта година Лидл България си партнира с Българската федерация по волейбол. Като официален спонсор на националния отбор, компанията подпомага развитието и популяризирането на волейбола у нас. През тази година партньорството е под мотото „Грижим се за свежите попълнения в отбора“. За отбора свежите попълнения са младите спортисти, а за Lidl свежите попълнения са и висококачествените продукти, които всеки един шампион заслужава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com