Lidl Plus с горещи оферти през юли

2363
Lidl Plus с горещи оферти през юли
Снимка: Lidl

Lidl ще зарадва всички свои клиенти с лятното издание на Купон+ в мобилното си приложение Lidl Plus. Познатата механика дава възможност на потребителите да трупат точки при всяко пазаруване. При достигане на сума от 70 лв. клиентите могат да изберат между плодова напитка, закуска пица или освежаващ сладолед само за 1 ст. При достигане на 120 лв. изборът, отново за 1 ст., е между студен чай или премиум бира. А сумата от 180 лв. отключва възможността да прибавите в кошницата сок от портокал или млечен шоколад за 1 ст. Когато клиентите достигнат сумата в размер на общо 350 лв., получават купон за 5% отстъпка при следваща покупка до 100 лв.

Освен, че Lidl Plus е чудесен начин да пестите, този месец купоните са още повече, защото веригата е добавила няколко тематични купона, с които да отбележи подобаващо началото на сезона на отпуските. По повод международния ден на шоколада днес всички шоколади в Lidl са с -50% отстъпка, при предварителното активиране на купона в приложението. Следващата неделя феновете на сладоледа могат да празнуват международния ден на студеното изкушение с атрактивна отстъпка от цената, отново с предварително активиране на специалния купон в приложението.

Lidl не спира да надгражда потребителското преживяване и извън рамките на своите магазини. Затова секция “Партньори” ще направи ежедневието на всеки клиент още по-приятно с разнообразие от различни намаления. Сред вече познатите предложения можете да откриете аптеки SOpharmacy и Ceiba, за които през целия месец има 20% отстъпка за всички инструменти на собствената марка на аптеката oт серията Essentials и за всички продукти на марката Ducray от серията Kertyol, както и 15% отстъпка за всички продукти на марката Lierac от серията Arkeskin, и за всички продукти на марката Biotrade от серията Atopity. За отпускарските месеци, чрез Lidl Plus се ползва и намаление за зареждане на бензиностанции OMV.

Лятото е и чудесен момент, в който да подновите застраховката си. С Lidl Plus можете да се възползвате от специална оферта през юли за различни видове застраховки, включително туристическа и медицинска. Всички, които искат да прекарат слънчевите дни като обогатяват знанията си, могат смело да заложат на специалните оферти на езикови училища “Интелект”, които предлагат Немски, Италиански и Английски за деца.

Повече информация за актуалните оферти в приложението и магазините на Lidl можете да откриете на сайта на веригата: www.lidl.bg/couponplus

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com