Lidl предлага 25 вида бира собствени марки за лятото

2604
Lidl предлага 25 вида бира собствени марки за лятото
Снимка: Lidl

Лятото в Lidl продължава с пълна сила. Към различните грил предложения, веригата предлага богат избор от 25 вида бира от собствените си марки, както и разнообразие от сайдери, нискоалкохолни и безалкохолни предложения, с които всеки може да разхлади лятната трапеза, за наистина незабравими моменти със семейството и приятели.

За любителите на пивото изгодните предложения включват различни вкусове – от премиум пилзнер и пшеничена бира на Perlenbacher, през по-достъпната марка Deep, която се предлага в различни вкусове до крафт бирата Steam Brew. Тя също се предлага в няколко разновидности и се разпознава лесно по цветните артистични кенчета, всяко от които пресъздава историята на различен герой.

Фермерските пазари на Lidl се пренасят на морето

Петият за годината традиционен фермерски пазар на Lidl ще се състои на морето - от 8 до 10 юли пред магазина на веригата в Равда, м. Ча...

Почитателите на пенливите напитки имат възможност да избират измежду няколко вида с марка Allini. Пенливо полусухо розе, Просеко Фризанте или Розе просеко спуманте ще направят всеки момент специален, независимо дали сте край морския бряг или на балкона у дома. Асортиментът допълват още готови алкохолни и безалкохолни коктейли в различни вкусове.

Безалкохолните напитки на веригата под марката Solevita също внасят свежест с разнообразие от вкусове. Соковете от ябълка, портокал, и комбинация от боровинка и червена боровинка, са допълнени и от над 70 вида сладоледени изкушения за наистина прохладно лято. Сладоледите собствена марка на веригата се отличават с високо качество и несравним вкус на разумна цена. От Lidl са помислили за всички с различни вкусове от обикновен ванилов до шамфъстък или солен карамел, както и за децата, които имат възможност да се насладят на забавни сладоледи с любими свои анимационни герои като “Пес патрул” “Peppa pig” или “SpongeBob SquarePants”.

Веригата продължава да мисли за своите потребители, като предлага разнообразие от отстъпки, намаления и различни купони в приложението Lidl Plus, с което да направи пазаруването още по-бюджетно и лесно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com