Любомир Христов е депозирал оставката си пред кмета на София

4903
Любомир Христов е депозирал оставката си пред кмета на София
Снимка: БГНЕС

Сутринта разговарях с кмета на София г-жа Фандъкова по повод материала, излъчен от Нова телевизия. Заради създалото се напрежение и внушения сред гражданите на София съм депозирал своята оставка пред кмета.

Това каза Любомир Христов, зам.-кмет по транспорт в Столична община.

Столичен зам.-кмет ходи "на гости" на депутатка, чийто съпруг ремонтира спирки в София

Заместник-кметът на София Любомир Христов е забелязан да ходи многократно до къщата на депутата от ГЕРБ Ирена Коцева в Самоков. В случа...

"Поръчката за изработване, доставка и монтаж на 60 спирконавеса е с възложител „Центъра за градска мобилност“. Както обясних и пред Нова телевизия, „Центъра за градска мобилност“ е самостоятелно търговско дружество със собствено ръководство и изпълнителен директор. Твърденията, че съм могъл да окажа влияние при избора на изпълнител са внушения и манипулации, които не отговарят по никакъв начин на истината", заяви Христов.

"От началото на месец април със заповед на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова се извършва проверка на всички обществени поръчки на „Център за градска мобилност” ЕАД. От днес започва независима външна техническа експертиза на материалите, които са използвани за изработването на спирконавесите и тяхното съответствие със заложените в поръчката изисквания", допълни той.

Припомняме, че според изнесената тази сутрин информация Христов е забелязан да посещава многократно къщата на депутата от ГЕРБ Ирена Коцева в Самоков. В случая интересното е, че съпругът на Коцева – Сотир, печели с фирмата си обществена поръчка за обновяване на 60 спирки от градски транспорт в София, а Христов е заместник-кмет на столицата с ресор точно транспорт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com