Масово се махат бариери и се вдигат скандали по строящите се магистрали

10736
Масово се махат бариери и се вдигат скандали по строящите се магистрали
Снимка: БГНЕС

Масово се вдигат скандали, премахват се бариери и се влиза по трасето на строящите се магистрали. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пред Дарик по повод вчерашния инцидент с убития работник на АМ Струма Николай Чивиев.

Тя коментира, че това не е първият такъв инцидент, но за съжаление е с трагичен край. Павлова обясни, че хората, които работят на тези обекти, често се оплакват от това и допълни, че сега при ремонтите на магистрала „Тракия" има масови опити за влизане в трасето с мотива, че „бързали".

Единият заподозрян за убийството на магистрала "Струма" се е предал

Късно снощи единият от двамата издирвани за убийството на 47-годишния Николай Чивиев се е предал на полицията в Сандански. Все още се...

„Изключително тежък инцидент е това и аз осъждам убийството и убиеца на 47-годишния Николай. Искам да изкажа съболезнования на семейството, на неговите колеги и приятели, които са присъствали на това убийство. Загубата е огромна. Има заподозрян и разчитам на органите на МВР, които веднага предприеха всички необходими действия, да разследват инцидента и да заловят максимално бързо извършителите на това престъпление", каза Павлова.

„На всеки един строителен обект, независимо дали е път, магистрала или какъвто и да е строеж, е забранено влизането и преминаването. Това арогантно поведение понякога на някои лица, които си позволяват и смятат, че са безнаказани и са над закона, а и си позволяват да не спазват загражденията... Това не е първият инцидент. Той завърши трагично, но много често се случва - вдигат скандали, премахват сами бариери, влизат по трасето на строящите се магистрали. Масова има такива случаи на хора, които искат да влязат, да минат по трасето, защото бързали. Ние трябва да знаем, че законите трябва да се спазват и когато нещо е затворено и забранено, значи не се преминава. Често се случва и хората, които работят на тези обекти, много често се оплакват от това", допълни Павлова.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com